compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Teaser seizoen 2 van See

Teaser seizoen 2 van See

Apple TV+ heeft een teaser-trailer onthuld voor het tweede seizoen van zijn epische post-apocalyptische serie 'See', die op vrijdag 27 augustus wereldwijd in première gaat op Apple TV+. De opnames voor een derde seizoen zijn momenteel aan de gang in Toronto.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Apple timmert flink aan het streaming-firmament met hun dienst Apple Tv+ en inmiddels hebben ze de reputatie van weinig titels van zich weten af te schudden. Er is inmiddels zelfs sprake van seizoen 2 van verschillende series, zoals van de serie SEE met Jason Momoa, met wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering.

Het tweede seizoen introduceert Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) als Edo Voss, de broer van Momoa's personage, Baba Voss. Nieuwe vaste castleden van de serie die dit seizoen bij Bautista komen, zijn Eden Epstein ("Sweetbitter"), Tom Mison (Watchmen), Hoon Lee (Warrior), Olivia Cheng (Warrior), David Hewlett ("The Shape of Water ”) en Tamara Tunie (“Vlucht”).

“See” speelt zich af in de verre toekomst en de mensheid heeft haar gezichtsvermogen verloren. In seizoen twee vecht Baba Voss om zijn verscheurde familie te herenigen en weg te komen van de oorlog en de politiek die hem omringen, maar hoe verder hij weggaat, hoe dieper hij wordt meegezogen, en de opkomst van zijn aartsvijand bedreigt zijn broer. familie nog meer.

Het tweede seizoen van "See" is uitvoerend geproduceerd door Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe en Jonathan Tropper, die ook dienst doet als showrunner. De serie wordt geproduceerd door Chernin Entertainment en Endeavour Content.

"See" is een favoriet bij de fans sinds de première op Apple TV+ in november 2019. De serie bevat cast en crew die blind of slechtziend zijn en is geëerd voor zijn weergave van slechtzienden, het winnen van de Ruderman Family Foundation Seal of Authentic Vertegenwoordiging in 2020.

Het volledige eerste seizoen van "See" wordt nu gestreamd op Apple TV+. Bekijk hier het eerste seizoen: apple.co/-see.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.