compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Verliefd op Cuba kledinglijn

Verliefd op Cuba kledinglijn

28-1-2019 Retro boutique TopVintage brengt een speciale damescollectie uit rondom de release van de door Johan Nijenhuis geregisseerde bioscoopfilm Verliefd Op Cuba. De film draait vanaf 14 februari in de bioscoop en de kleding is al te bestellen via hun webshop.

Verliefd op Cuba kledinglijn

Verliefd op Cuba kledinglijn

De retro webshop heeft de kleding in de film gesponsord en brengt daarnaast een eigen Verliefd Op Cuba collectie uit.

De collectie bestaat uit onder andere een swing, pencil en maxi jurk met bijbehorende accessoires in Cubaanse stijl. Deze unieke kleurrijke collectie is vanaf februari te verkrijgen zijn op de website van TopVintage.

OVER DE FILM Verliefd op Cuba
Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

OVER TOPVINTAGE
TopVintage is tien jaar geleden begonnen als een exclusieve vintage webwinkel en geleidelijk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende online retro boutiques in Europa. TopVintage heeft een zeer uitgebreide collecties retro-geïnspireerde dameskleding en verzendt hun items naar 90 landen wereldwijd. De missie van TopVintage is om elke vrouw zich mooi en op en top vrouw te laten voelen. De vrouwelijke pin-up style van stijliconen zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bettie Page en Brigitte Bardot is immers de specialiteit van deze webwinkel.

TopVintage heeft eerder de prijzen 'Beste Webwinkel Damesmode 2011, 2012, 2013, 2015 en 2016' én 'Beste Shopping Website van Nederland 2015, 2016, 2017 & 2018' in de wacht gesleept.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.