compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ruth Beeckmans

Ruth Beeckmans

Ruth Beeckmans: films

 
Biografie van Ruth Beeckmans

Ruth Beeckmans is Vlaams actrice. Er staan vooral Vlaamse comedy tv-series op haar naam. Daarnaast is ze ook te zien in een misdaadfilm. Ze speelt vaak kleinere rollen.

Beeckmans studeerde af aan het Brusselse Rits. Daarna speelde ze n theaterproducties van HETPALEIS, MartHa!tentatief, Kopergietery, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg en "Bronks". Ze heeft ook haar eigen theatergroep 'Compagnie Barbarie'. Ze richtte het samen op met zes studiegenoten.

Beeckmans' acteerdebuut op tv was in 2005 met een kleine rol in een aflevering van de tv-serie Het geslacht De Pauw. Sindsdien heeft ze meerdere kleinere rollen in tv-series. Haar filmdebuut was in 2008 met de film Loft, waarin ze ook een kleinere rol speelt.

Sinds 2011 speelt Beeckmans in de sketchserie Wat Als?. Dit is dan ook haar eerste grote rol. In 2012 is ze genomineerd voor een Emmy samen met de cast en crew van deze hit tv-serie.

Daarnaast doet ze in 2013 mee aan het tv-programma De Slimste Mens Ter Wereld.
Laatste filmnieuws
Ruth Beeckmans Feiten
acteur, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 1982
Ruth Beeckmans is Vlaams actrice. Ze is vooral bekend van Vlaamse comedy tv-series. Ze speelt vaak kleinere rollen. Haar eerste grote rol is in Wat Als?.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
71 films in Eindhoven deze week
71 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:30 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl