compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rosie & Moussa

Rosie & Moussa

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

familiefilm

Pitch van Rosie & Moussa
Rosie & Moussa: Imad Borji (Moussa) en Savannah Vandendriessche (Rosie)
Rosie & Moussa: Imad Borji (Moussa) en Savannah Vandendriessche (Rosie)
Delen op facebook
Rosie & Moussa
Nederlandse première: 27-9-2018
België, 2018, 92 min,
Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe ( Meisje , My queen Karo ), gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael.
trailer
BioscoopAgenda van Rosie & Moussa

Rosie & Moussa in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam...
Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe ( Meisje , My queen Karo ), gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast ook internationale allure.