compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > André Rieu

André Rieu

André Rieu: films, nieuws

 
Biografie van André Rieu
Andre Rieu is de bekendste violist van Nederland. De Limburger geniet bekendheid over de hele wereld, samen met zijn Johann Strauss Orkest.

Andre Rieu's uitvoeringen van populair klassieke werken van onder andere Johann Strauss hebben hem bekend gemaakt bij het grote publiek.

Zijn schijnbaar commerciële instelling levert hem soms kritiek, maar met name wereldfaam op. Rieu en zijn artiest traden overal ter wereld al op en zijn shows worden steeds groter en uitbundiger. Rieu bracht in zijn carrière al meer dan 30 albums uit.

Eind 2008 trekken André Rieu en het Johann Strauss Orkest met hun levensgrote decor van het beroemde Weense kasteel Schlöss Schonbrunn door Australië in het kader van hun World Stadium Tour. Op 19 en 20 december treedt de Maastrichtenaar ook weer even op in Nederland: in het Gelredome.
Trivia over André Rieu
Andre Rieu bespeelt een Stradivarius uit 1667.
André Rieu In het nieuws

Nieuwe namen voor Code M.

21-11-2014 Peter Paul Muller en André Rieu zullen te zien zijn in de film Code M. van Dennis Bots. Rieu speelt zichzelf in deze film. De film gaat over de 11-jarige Isabel die op zoek gaat naar het zwaard van D'Artagnan.

Laatste filmnieuws
André Rieu Feiten
André Rieu© Sonja Harper
acteur, musicus, regisseur
Geboren 1-10-1949
Andre Rieu is de bekendste violist van Nederland. De Limburger geniet bekendheid over de hele wereld, samen met zijn Johann Strauss Orkest.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
71 films in Nijmegen deze week
71 films in Nijmegen deze weekVandaag wordt er in Nijmegen maar liefst 103 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl