compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Robert Jan Westdijk

Robert Jan Westdijk

Robert Jan Westdijk: films, nieuws

 

Biografie van Robert Jan Westdijk

Robert Jan Westdijk is een Nederlandse filmregisseur die ijzersterk debuteerde met de film Zusje. De film won een Gouden Kalf voor Beste Film. Daarna maakte Westdijk onder andere de films Phileine Zegt Sorry, De Eetclub en Waterboys.

Robert Jan Westdijk is een Nederlandse filmregisseur die in 1995 ijzersterk debuteerde met de film Zusje, met een hoofdrol van Kim van Kooten.

Robert Jan Westdijk In het nieuws

MOANA is an adventurous, tenacious and compassionate 16-year-old who sails out on a daring mission to save her people. Along the way, she discovers the one thing she's always sought: her own identity.

Speelweek 48: nieuw in de bios!

30-11-2016 Het is bijna de laatste maand van het jaar en dan komen er altijd heel veel film uit. Deze week zijn het maar liefst negen! De film van de week is Vaiana.

Interview Robert Jan Westdijk - Waterboys

'Het zijn uitvergrotingen van mezelf'

30-11-2016 Deze week gaat Waterboys in premiere, de nieuwe film van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine Zegt Sorry). BiosAgenda.nl voelde de regisseur aan de tand over zijn nieuwe film, de Ierse band en de personages.

Leopold Witte in Waterboys

9-7-2015 Leopold Witte gaat de hoofdrol spelen in Waterboys, de nieuwe film van Robert Jan Westdijk. De film vertelt het verhaal over een vader en zoon die beide single worden en samen naar Schotland gaan.

Gouden Kalveren 2008 uitgereikt op NFF

Alles is liefde wint beste film en beste regie

4-10-2008 Vrijdag werden in Utrecht tijdens het Gala van de Nederlandse film de Gouden Kalveren uitgereikt. De prijsuitreiking van de belangrijkste Nederlandse filmprijzen markeert het eind van het Nederlands Film Festival (NFF) dat dit jaar door 145 duizend mensen werd bezocht.

Nederlands Filmfestival van start

Meer dan 400 films passeren de revue tijdens NFF

24-9-2008 Utrecht staat de komende tien dagen weer volledig in het teken van film. Tijdens het Nederlands Films Festival (NFF) worden meer dan 400 films vertoond, waarvan een kwart voor de allereerste keer. Vanavond gaat de 28ste editie van het festival van start.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Robert Jan Westdijk Feiten

montage, producent, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 2-11-1964
Robert Jan Westdijk is een Nederlandse filmregisseur die in 1995 ijzersterk debuteerde met de film Zusje, met een hoofdrol van Kim van Kooten.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

63 films in Groningen deze week

63 films in Groningen deze weekDe laatste filmvertoning in Groningen is vanavond om 21:40 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl