compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 28-3 t/m 3-4
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Veldhoven > Cinema Gold > Contact-en bioscoopinformatie

Cinema Gold Veldhoven

Contact-en bioscoopinformatie Cinema Gold

Cinema Gold

Bioscoop adres

Geer 9, 5501LA Veldhoven

Reserverings-telefoon: +31-40-4422222

Als servicebioscoop gebouwde nieuwe bioscoop met alle nieuwe projectietechnieken in huis, zoals laserprojectie, 4K en 3D, alsook 7.1-kanaals-surround-geluid en ruime fauteuils, er is zelfs mogelijkheid om zogenaamde 'love seats' te kiezen.

Prijzen

regulier€ 10,90
kinderen€ 7,60
CJP€ 9,90
3D zonder bril€ 2,00
3D met bril€ 2,00
Toeslag 3D: € 2,20 (incl. bril)
Nederlandstalige kinderfilms (tarief geldt voor alle leeftijden) 7,90
betalen met contant geld:  JA
betalen met PIN:  JA
online tickets:  JA
reserveringssysteem:  JA

Zaalinformatie

schermen:  4
3D vertoning:  JA
airco:  JA

Horeca

bediening in de zaal:  JA

Voorzieningen

rolstoelvriendelijk:  JA
ringleiding:  JA
overige activiteiten:  Alle vier de zalen zijn toegankelijk voor mindervaliden en de plaatsen zijn zowel telefonisch als online te reserveren.
Tevens is er een mindervalidentoilet aanwezig. In de zaal kunnen twee fauteuils verwijderd worden van de achterste rij zodat er plaats ontstaat voor één of twee rolstoelen (max. totaal 1,25 meter breed).
Voor slechthorenden is er in alle zalen een ringleiding beschikbaar die ervoor zorgt dat slechthorenden met hun hoortoestel het geluid van de voorstelling kunnen horen zonder dat zij last hebben van storende omgevingsgeluiden.
Mensen met een visuele beperking kunnen in onze bioscoop gebruik maken van de app EarCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en biedt audiodescriptie voor bepaalde films. Op deze website is te vinden voor welke films deze audiodescriptie beschikbaar is.

Bijzonderheden

Uniek aan deze bioscoop is dat ze ook een balkon hebben met een VIP-uitstraling met speciale lounge-bar en uitgebreider menu.

Speciale prijs voor kinderfeestjes vanaf 6 personen.

Aanloop

Met de komst van deze bioscoop vervalt de reguliere filmprogrammering van de schouwburg De Schalm in Veldhoven, die daarvoor films vertoonde.

Parkeerinformatie

Parkeren kan direct naast de bioscoop op het Parkeerterrein Repel en is na 18 uur en op zondagen de hele dag gratis m.u.v. vrijdagavond en andere koopavonden. Overdag (ma t/m za) en op koopavonden (tot 21 uur) geldt een tarief van € 1,30 per uur en max € 4 per dag. Op parkeerterrein Repel kunt u betalen met uw pinpas of uw mobiel (zone 25500).
Het adres is Repel, 5501 LB Veldhoven.

Als er geen plaats is raden wij de naastgelegen Parkeergarage Geer aan. Hier geldt een uurtarief van €1,30, uitrijden is 24 uur per dag mogelijk en u kunt met pin en muntgeld betalen.

Steden in de buurt van Veldhoven

Nieuwe films vanaf 28-3-2024

27-3 Maar liefst 18 nieuwe films gaan deze week in première in Nederland. Zoveel filmtitels als paaseieren voor elke smaak of leeftijd. Film van de week is GODZILLA X KONG: THE NEW EMPIRE, een spektakelfilm ideaal voor het grote scherm.