compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

8 Years

8 años

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van 8 Years

Delen op facebook
8 Years
Nederlandse première: 23-3-2023
Spanje, 2022, 97 min,

In 8 Years hebben Jose en David elkaar niet gezien sinds ze een punt achter hun zeven-jarige relatie hebben gezet. Ze proberen de draad van hun vriendschap op te pikken, door te reizen waar ze elkaar ooit hebben ontmoet. Hun plan pakt anders uit en dwingt hun de vergane relatie in een ander daglicht te plaatsen.

8 Years trailer en bijzonderheden

De film won een tiental prijzen waaronder drie tijdens hte Five Continents International Film Festival 2022.

Trailer van 8 YearsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film 8 Yearshttps://i1.ytimg.com/vi/KtCsvleT38k/hqdefault.jpg2023-03-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het filmdebuut van JD Alcázar.

8 Years - Bioscopen, Tijden & Tickets

8 Years in de bioscoop

Wil je 8 Years zien? Koop of huur de film hier:



Jose beschouwt David als de man van zijn leven, maar na bijna 8 jaar samen, maakt David de relatie ineens uit. Jose begint aan een indringende introspectie.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hij houdt van hem, hij houdt niet van hem… Hoewel José David beschouwt als de man van zijn dromen, dwingt zijn besluiteloosheid hem om hun relatie na zeven jaar te beëindigen. Maanden later, achtervolgd door herinneringen aan hun verleden, bezoekt het voormalig stel het eiland La Palma waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ze willen vieren wat hun achtste jubileum zou zijn geweest en zijn van plan om samen nieuwe plaatsen te verkennen in de hoop een vriendschap te smeden uit hun oude liefde. Echter hadden José en David niet gerekend op de gecompliceerde emoties die tussen hen zouden ontwaken tijdens een reis vol raadselachtige personages en sublieme landschappen. Het filmdebuut van JD Alcázar, dat zich afspeelt tegen een prachtig, zonovergoten tropisch paradijs, is sexy, romantisch en bitterzoet.

Productiemaatschappij: American Road Films (produced by), Gold Tower Producciones, La Isla Errante A.I.E