compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Acusada

Acusada

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad, thriller

Pitch van Acusada
Acusada filmstill
Acusada filmstill
Delen op facebook
Acusada
Nederlandse première: 16-5-2019
Argentinië, Mexico, 2018, 113 min,
Dolores is als hoofdverdachte aangewezen in de moordzaak rond haar beste vriendin. Zij en haar gezin bereiden zich in Amerikaanse stijl voor de kruisverhoren tijdens het proces, waar steeds meer geheimen het daglicht zien.
Acusada trailer en bijzonderheden
De film ging n première tijdens het Toronto international Film Festival in Canada, september 2018.
Aanloop
Regisseur en scenarist debuteerde 6 jaar eerder met "Villegas" (2012), daarvoor gooide hij all hoge ogen met een viertal korte films, waarvan 'Ahora todos parecen contentos' (2007) in de prijzen viel tijdens Cannes Film Festival 2007.
Acusada - Bioscopen, Tijden & Tickets

Acusada in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Acusada zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dolores is als hoofdverdachte aangewezen in de moordzaak rond haar beste vriendin. Zij en haar gezin bereiden zich in Amerikaanse stijl voor de kruisverhoren tijdens het proces, waar steeds meer geheimen het daglicht zien.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Aan het zorgeloze bestaan van Dolores komt abrupt een einde als haar beste vriendin tijdens een feest wordt vermoord. Ze wordt als hoofdverdachte aangewezen en is hierdoor het mikpunt van de media. Samen met haar ouders en hun advocaat werken ze een doordachte verdedigingsstrategie uit. Maar terwijl de spanning toeneemt en verborgen geheimen bekend worden, komt de familie hevig onder druk te staan. Als Dolores onverhoopt een cruciale fout maakt, lijkt de rechtszaak verloren…