compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Aftersun

Voor alle leeftijden

Pitch

In Aftersun denkt Sophie terug aan de gedeelde vreugde en persoonlijke melancholie van een vakantie in Turkije die ze twintig jaar eerder met haar vader nam. Echte en ingebeelde herinneringen vullen de leemtes op terwijl ze probeert de vader die ze kende te verzoenen met de man die ze niet kende.
Delen op facebook
Aftersun
Nederlandse première: 23-2-2023
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2022, 102 min,

Bekijk bij:

meJane

Aftersun trailer

Trailer van AftersunBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Aftersunhttps://i1.ytimg.com/vi/Z926gtBh0Nw/hqdefault.jpg2022-12-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Charlotte Wells.

Aftersun - Bioscopen, Tijden & Tickets

Aftersun in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

Productiemaatschappij: AZ Celtic Films, BBC Film, PASTEL, Screen Scotland, Tango Entertainment (III), Unified Theory

Cast & Regisseur