compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Antebellum

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Antebellum

Delen op facebook
Antebellum
Nederlandse première: 10-9-2020
Verenigde Staten, 2020, 106 min,

In Antebellum belandt de succesvolle schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) in een verwrongen realiteit na een traumatische gebeurtenis. Ze belandt in de nachtmerrie van elke Afro-Amerikaan en moet door de onstabiele fantasie reizen en de hysterie oplossen voordat het te laat is.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Antebellum trailer en bijzonderheden

De film is één van de vele films die uitgesteld werd door het coronavirus in 2020.
Antebellum betekent letterlijk 'voor de oorlog' en wordt in de VS vaak geassocieerd met slavernij, dit heeft de band Lady Antebellum doen besluiten om hun naam te veranderen in Lade A.

Trailer van AntebellumBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Antebellumhttps://i1.ytimg.com/vi/7uVol83CpDU/hqdefault.jpg2020-07-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Gerard Bush en Christopher Renz werken vaak samen en debuteren met deze film als filmregisseurs, ze zijn vooral bekend van muziek-videos.
Model, muzikant en actrice Janelle Monáe is bekend van veel televisiewerk, figuratie in muziek-videos en van de speelfilm Harriet (2019).
Van de producenten van Get Out (2017) en Us (2019).

Antebellum - Bioscopen, Tijden & Tickets

Antebellum in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Antebellum zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

De succesvolle auteur Veronica Henley zit gevangen in een gruwelijke realiteit en moet het verbijsterende mysterie ontrafelen voordat het te laat is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

Productiemaatschappij: DC Entertainment