compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Babyteeth

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Babyteeth

Eliza Scanlen (Milla) en Toby Wallace (Moses)

Eliza Scanlen (Milla) en Toby Wallace (Moses)

Delen op facebook
Babyteeth
Nederlandse première: 27-8-2020
Australië, 2019, 120 min,

Mila ontmoet bij toeval de rebelse Moses en het is meteen en valt voor hem. Tot schrik van haar ouders, want Mila is ernstig ziek en Moses is een kruimel drugsdealer. Toch verbaast Mila iedereen met haar hernieuwde passie voor het leven en om in leven te zijn.

Bekijk bij:

meJane

Babyteeth trailer en bijzonderheden

Eliza Scanlen heeft echt haar haar afgeschoren voor haar rol als Mila.
De film won meerdere filmprijzen waaronder voor beste regie en beste acteur op verschillende festivals, alsook een Nave d'Argento for Best OTP tijdens Venetië filmfestival 2019.

Trailer van BabyteethBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Babyteethhttps://i1.ytimg.com/vi/ofbeCZUIvBc/hqdefault.jpg2020-01-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Shannon Murphy, zij regisseerde eerder verschillende afleveringen voor tv-series.
De Australische actrice Eliza Scanlen is bekend van de film Little Women (2019).

Babyteeth - Bioscopen, Tijden & Tickets

Babyteeth in de bioscoop

Wil je Babyteeth zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De ouders van Milla worstelen met haar keuze voor Moses, haar nieuwe vriendje die ook een drugdealertje is,Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde? Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Venetië, waar Toby Wallace de prijs won voor Beste Nieuw Acteertalent. Ook de talentvolle Eliza Scanlen behoort tot de nieuwe lichting veelbelovende actrices; ze was eerder te zien in de HBO serie Sharp Objects en in Greta Gerwig’s film Little Women. Na het regisseren van het derde seizoen van de hitserie Killing Eve, reisde Shannon Murphy voor Babyteeth af naar het IFFR (International Film Festival Rotterdam), waar de film werd omarmd door het publiek.

Productiemaatschappij: Create NSW, Screen Australia, Spectrum Films (post production), Whitefalk Films