compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Babyteeth

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.
Delen op facebook
Babyteeth
Nederlandse première: 27-8-2020
Australië, 2019, 120 min,

Babyteeth trailer

Trailer van BabyteethBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Babyteethhttps://i1.ytimg.com/vi/ofbeCZUIvBc/hqdefault.jpg2020-01-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Babyteeth - Bioscopen, Tijden & Tickets

Babyteeth in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde? Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Venetië, waar Toby Wallace de prijs won voor Beste Nieuw Acteertalent. Ook de talentvolle Eliza Scanlen behoort tot de nieuwe lichting veelbelovende actrices; ze was eerder te zien in de HBO serie Sharp Objects en in Greta Gerwig’s film Little Women. Na het regisseren van het derde seizoen van de hitserie Killing Eve, reisde Shannon Murphy voor Babyteeth af naar het IFFR (International Film Festival Rotterdam), waar de film werd omarmd door het publiek.

Productiemaatschappij: Create NSW, Screen Australia, Spectrum Films (post production), Whitefalk Films

Cast & Regisseur