compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU

Babyteeth

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy: een eigenzinnig en bitterzoet coming-of-age verhaal over de zieke Milla (Eliza Scanlen) en haar eerste grote liefde.
Delen op facebook
Babyteeth
Australië, 2019, 120 min,

Babyteeth trailer

Trailer van BabyteethBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Babyteethhttps://i1.ytimg.com/vi/ofbeCZUIvBc/hqdefault.jpg2020-01-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Babyteeth - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy: een eigenzinnig en bitterzoet coming-of-age verhaal over de zieke Milla (Eliza Scanlen) en haar eerste grote liefde. Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek wordt. Als Milla en de rebelse Moses elkaar onverwachts ontmoeten, ontstaat er meteen een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?
Babyteeth werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Venetië. Momenteel is Murphy bezig met de opnames van het derde seizoen van de hitserie Killing EveI. Actrice Eliza Scanlen was eerder te zien in de HBO serie Sharp Objects en in Greta Gerwig’s Little Women.

Productiemaatschappij: Create NSW, Screen Australia, Spectrum Films (post production), Whitefalk Films

Cast & Regisseur