compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Beautiful Boy

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Beautiful Boy

Timothée Chalamet (Nic Sheff) en Steve Carell (David Sheff)

Timothée Chalamet (Nic Sheff) en Steve Carell (David Sheff)

Delen op facebook
Beautiful Boy
Nederlandse première: 29-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 121 min,

Journalist David Sheff ontdekt dat zijn getalenteerde tienerzoon Nic kampt met een drugsverslaving. David wil Nic redden, maar hoe doe je dat? Met vallen en opstaan gaan ze de verslaving te lijf met als belangrijkste steun de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon.

Bekijk bij:

CinemembermeJaneAmazon Prime Video

Beautiful Boy trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de duo-autobiografieën van vader David — Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction — en zoon Nic Sheff — Tweak: Growing Up on Methamphetamines — die de best-sellers-lijst aanhaalden en waarvan de filmrechten verkocht werden aan Paramount.
David Sheff schreef voor onder andere The New York Times, Rolling Stone, Playboy en Wired, hij interviewde grootheden als John Lennon, Frank Zappa en Steve Jobs.
Regisseur Felix van Groeningen werkte met zijn vaste team cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen. Het is zijn eerste samenwerking met Plan B, het legendarische productiehuis van Brad Pitt.

Trailer van Beautiful BoyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Beautiful Boyhttps://i1.ytimg.com/vi/_EYtYhOP6G4/hqdefault.jpg2018-07-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Engelstalig debuut van de uitermate succesvolle Belgische regisseur Felix van Groeningen die eerder Belgica (2016), The Broken Circle Breakdown (2012) en De Helaasheid der dingen (2009) regisseerde.
Steve Carell is bekend van zowel komische als dramatische rollen in films als The 40 Year Old Virgin (2005), Get Smart (2008) en "Crazy, Stupid, Love" (2011), als in filmhuisfilms Little Miss Sunshine (2006), The Big Short (2015) en Battle of the Sexes (2017).
Timothée Chalamet brak definitief in 2017 door met de zijn rollen in de films Lady Bird en Call Me by Your Name, waarvoor hij een Oscar-nominatie kreeg.
Plan B produceerde eerder moderne klassiekers als 12 Years a Slave (2013), The Big Short (2015) en Moonlight (2016).

Beautiful Boy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Beautiful Boy in de bioscoop

Wil je Beautiful Boy zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het waargebeurde verhaal van journalist David Sheff (Steve Carell) wiens zoon Nic (Timothée Chalamet) kampt met een drugsverslaving en zijn tumultueuze weg.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

Productiemaatschappij: Big Indie Pictures, Plan B Entertainment, Starbucks Entertainment

Cast & Regisseur

Steve Carell

David Sheff
Maura Tierney

Karen Barbour
Amy Ryan

Vicki Sheff
Beautiful Boy poster

Nieuws over Beautiful Boy