compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bewaren

Bewaren

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

documentaire

Pitch van Bewaren
Bewaren filmstill
Bewaren filmstill
Delen op facebook
Bewaren
Nederlandse première: 12-4-2018
Nederland, 2018, 84 min,
Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen met deze behoefte om in het digitale tijdperk, waarin ervaringen waardevoller lijken dan tastbare spullen? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.
trailer en bijzonderheden over Bewaren
Sinke's eigen 92-jarige moeder speelt een hoofdrol in deze documentaire.
Aanloop van Bewaren
Digna Sinke is onder andere bekend als regisseur van de documentaire Onder de oppervlakte (2015) en de film After the Tone (2014).
BioscoopAgenda van Bewaren

Bewaren in de bioscoop

Wil je Bewaren zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen daarmee om in het digitale tijdperk? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Zolang ze zich kan herinneren bewaart regisseuse Digna Sinke allerlei dingen, variërend van suikerzakjes tot oude kranten. Samen met haar moeder (92) probeert ze te achterhalen waar die behoefte vandaan komt. De bewaarde dingen blijken tijdmachines die herinneringen boven brengen die ver weg zijn geraakt. Maar er is iets aan het veranderen. De digitalisering heeft een heel andere manier van leven mogelijk gemaakt. Digna gaat op zoek naar de nieuwe mens, bij wie het niet meer om materiële dingen gaat, maar om ervaringen: digitale nomaden en minimalisten die alleen nog een paspoort, bankpasje, laptop en telefoon bezitten.