compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

Bewaren

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Bewaren

Bewaren filmstill

Bewaren filmstill

Delen op facebook
Bewaren
Nederlandse première: 12-4-2018
Nederland, 2018, 84 min,

Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen met deze behoefte om in het digitale tijdperk, waarin ervaringen waardevoller lijken dan tastbare spullen? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.

Bewaren trailer en bijzonderheden

Sinke's eigen 92-jarige moeder speelt een hoofdrol in deze documentaire.

Trailer van BewarenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bewarenhttps://i1.ytimg.com/vi/aFV9lo1m5HE/hqdefault.jpg2018-04-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Digna Sinke is onder andere bekend als regisseur van de documentaire Onder de oppervlakte (2015) en de film After the Tone (2014).

Bewaren - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bewaren in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bewaren zien? Koop of huur de film hier:Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen daarmee om in het digitale tijdperk? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Zolang ze zich kan herinneren bewaart regisseuse Digna Sinke allerlei dingen, variërend van suikerzakjes tot oude kranten. Samen met haar moeder (92) probeert ze te achterhalen waar die behoefte vandaan komt. De bewaarde dingen blijken tijdmachines die herinneringen boven brengen die ver weg zijn geraakt. Maar er is iets aan het veranderen. De digitalisering heeft een heel andere manier van leven mogelijk gemaakt. Digna gaat op zoek naar de nieuwe mens, bij wie het niet meer om materiële dingen gaat, maar om ervaringen: digitale nomaden en minimalisten die alleen nog een paspoort, bankpasje, laptop en telefoon bezitten.

Productiemaatschappij: De Familie

Cast & Regisseur