compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Blockers

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Blockers

Ike Barinholtz (Hunter), Leslie Mann (Lisa) en John Cena (Mitchell)

Ike Barinholtz (Hunter), Leslie Mann (Lisa) en John Cena (Mitchell)

Delen op facebook
Blockers
Nederlandse première: 19-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 102 min,

Drie ouders komen tot de ontdekking dat hun dochters graag 'het' willen gaan doen op prom-nacht. Ze gaan er alles aan doen om ze te te dwarsbomen.

Bekijk bij:

NETFLIX

Blockers trailer en bijzonderheden

De naam van de film verwijst naar de vulgaire Amerikaanse term 'cock blockers'. Om het netjes te houden is er een haan geplaatst op de plaats van het eerste woord en heet de film Blockers.

Trailer van BlockersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blockershttps://i1.ytimg.com/vi/YhpPcPYTe5c/hqdefault.jpg2017-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het regiedebuut van Kay Cannon, die bekend is als producer van de Pitch Perfect-films.

Blockers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blockers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blockers zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Drie ouders komen erachter dat hun dochters 'het' willen gaan doen tijdens prom-night en verzinnen een plan om ze te dwarsbomen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen. Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe komedie Blockers, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films).Geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Grey Pictures (Bad Neighbours, This Is The End), samen met Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (Harold & Kumar films) en Chris Fenton van DMG Entertainment (47 Ronin). Geschreven door Brian & Jim Keho, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Eben Russell. Verder met o.a. Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanhathan en Gideon Adlan.

Productiemaatschappij: DMG Entertainment, Good Universe, Hurwitz & Schlossberg Productions, Point Grey Pictures

Cast & Regisseur