compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Blockers

Blockers

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

komedie

Pitch van Blockers
Blockers: Ike Barinholtz (Hunter), Leslie Mann (Lisa) en John Cena (Mitchell)
Blockers: Ike Barinholtz (Hunter), Leslie Mann (Lisa) en John Cena (Mitchell)
Delen op facebook
Blockers
Nederlandse première: 19-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 102 min,
Drie ouders komen tot de ontdekking dat hun dochters graag 'het' willen gaan doen op prom-nacht. Ze gaan er alles aan doen om ze te te dwarsbomen.
trailer en bijzonderheden over Blockers
De naam van de film verwijst naar de vulgaire Amerikaanse term 'cock blockers'. Om het netjes te houden is er een haan geplaatst op de plaats van het eerste woord en heet de film Blockers.
Aanloop van Blockers
Dit is het regiedebuut van Kay Cannon, die bekend is als producer van de Pitch Perfect-films.
BioscoopAgenda van Blockers

Blockers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blockers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 18 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie ouders komen erachter dat hun dochters 'het' willen gaan doen tijdens prom-night en verzinnen een plan om ze te dwarsbomen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen. Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe komedie Blockers, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films).Geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Grey Pictures (Bad Neighbours, This Is The End), samen met Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (Harold & Kumar films) en Chris Fenton van DMG Entertainment (47 Ronin). Geschreven door Brian & Jim Keho, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Eben Russell. Verder met o.a. Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanhathan en Gideon Adlan.