compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Blue

***1/20
Waardering: 3.3/5

Dolphins

Voor alle leeftijden

Pitch van Blue

Blue filmstill

Blue filmstill

Delen op facebook
Blue
Nederlandse première: 2-5-2018
Verenigde Staten, 75 min,

Aan de hand van het verhaal de dolfijn Blue krijg je een rondleiding in de adembenemende oceanen van de wereld.

Blue trailer en bijzonderheden

De film is zowel een natuurdocumentaire als een verhaal met echte dieren.

Trailer van BlueBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bluehttps://i1.ytimg.com/vi/0gbv1BluQWM/hqdefault.jpg2018-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Alastair Fothergill en Keith Scholey werkten eerder samen voor de documentaires Bears (2014) en African Cats (2011)

Blue - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blue in de bioscoop

Wil je Blue zien? Koop of huur de film hier:Natuurfilm waarin de dolfijn Blue de kijker rondleidt in de oceanen van de wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Blue, de nieuwe Disneynature-film, brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben.

Blue, de nieuwe Disneynature-film, brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben. Een wereld waarin de natuur prachtige kleuren, vormen en geluiden heeft. De oceaan is uniek. Het is overal, beslaat meer dan 70% van de aarde en geeft de aarde zijn kleur en naam: de blauwe planeet. In deze weelderige en kwetsbare omgeving is dolfijn Blue onze gids om deze geweldige geschiedenis van de oceaan te delen, die van onze oorsprong en onze toekomst is. Een universeel verhaal dat resoneert in ieder van ons.

Productiemaatschappij: Disneynature, Silverback Films

Cast & Regisseur