compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Bombshell

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Bombshell

Nicole Kidman (Gretchen Carlson)

Nicole Kidman (Gretchen Carlson)

Delen op facebook
Bombshell
Nederlandse première: 16-1-2020
Canada, Verenigde Staten, 2019, 108 min,

Een groep vrouwen besluit het op te nemen tegen het hoofd van Fox News Roger Ailes en giftige atmosfeer die hij op het netwerk voortzet.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Bombshell trailer en bijzonderheden

De film is genomineerd voor twee Golden Globes. Hierbij komt Margot Robbie (Kayla) in aanmerking voor de 'Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture' award en is Charlize Theron (Megyn) genomineerd voor de 'Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama' award.

Margot Robbie's personage is de enige hoofdpersoon dat niet gebaseerd is op een echt persoon. Haar personage werd bedacht voor de film.

Trailer van BombshellBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bombshellhttps://i1.ytimg.com/vi/5ZxSWHjcQZ4/hqdefault.jpg2019-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jay Roach uit New Mexico, USA is naast regisseur ook nog producent. Hij is bekend van zijn werk aan Trumbo (2015) en Meet the Parents (2000).

Margot Robbie (Kayla), Nicole Kidman (Gretchen) en Charlize Theron (Megyn) spelen de hoofdrollen in de film. Alle drie zijn ze zeker niet nieuw op het witte doek. Margot Robbie speelde voorheen al in "Suicide Squad" (2016) in de rol van Harley Quinn. Ook speelde ze in Once Upon a Time ... in Hollywood (2019) en The Wolf of Wall Street (2013) waar ze de tegenspeelster was van Leonardo DiCaprio.

Nicole Kidman heeft een hele lijst aan rollen achter haar naam staan. Zo speelde ze in Aquaman (2018) en Boy Erased (2018). Ook Charlize Theron sluit zich hierbij aan en heeft al veel mooie rollen mogen spelen. Kort geleden sprak ze de stem in van Morticia Addams in The Addams Family (2019) en had ze een rol in Fast & Furious 8 (2017) en The Huntsman Winter's War (2016).

Recensies van Bombshell

Bombshell - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bombshell in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een onthullende kijk in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft; Fox News. Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie.
Met o.a. Academy Award® winnaar Charlize Theron, Academy Award® winnaar Nicole Kidman, Academy Award® genomineerde John Lithgow en Academy Award® genomineerde Margot Robbie.

Productiemaatschappij: Annapurna Pictures (in association with), Bro, Creative Wealth Media Finance, Denver and Delilah Productions, Lighthouse Management & Media, Lionsgate

Cast & Regisseur

Nicole Kidman

Gretchen Carlson
Charlize Theron

Megyn Kelly
Margot Robbie

Kayla Pospisil
John Lithgow

Roger Ailes
Malcolm McDowell

Rupert Murdoch
M. Jay Roach

Regisseur