compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Brightburn

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Brightburn

Elizabeth Banks (Tori Breyer)

Elizabeth Banks (Tori Breyer)

Delen op facebook
Brightburn
Nederlandse première: 23-5-2019
Verenigde Staten, 2019, 90 min,

Het verhaal klinkt bekend, een buitenaardse jongen ontdekt dat hij superkrachten heeft, maar deze jongen lijkt andere prioriteiten te hebben dan de mens. Is hij een held of juist een duistere bedreiging voor de mens?

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Brightburn trailer en bijzonderheden

De film wordt vaak aangeprezen als de horrorversie van het Superman-verhaal, toch zijn er veel overeenkomsten met de stripfiguur 'The Ultraman'.
De film gebruikt dezelfde school als decor, als de eerste twee seizoenen van 'Stranger Things' de Netflix-serie, de school bestaat overigens niet meer.

Trailer van BrightburnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Brightburnhttps://i1.ytimg.com/vi/sXTJfv4niK8/hqdefault.jpg2018-12-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jackson A. Dunn is als twaalfjarige ook te zien in Avengers: Endgame (2019). Producent van de film is James Gunn, die vooral bekend is als de regisseur van Guardians of the Galaxy (2014) en Slither (2006).

Brightburn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Brightburn in de bioscoop

Wil je Brightburn zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het verhaal klinkt bekend, een buitenaardse jongen ontdekt dat hij superkrachten heeft, maar deze jongen lijkt andere prioriteiten te hebben dan de mens.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Productiemaatschappij: The H Collective

Cast & Regisseur