compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Broker

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Broker

Kang-ho Song (Sang-hyeon)

Kang-ho Song (Sang-hyeon)

Delen op facebook
Broker
Nederlandse première: 12-1-2023
Japan, Zuid-Korea, 2022, 129 min,

In Broker wil een jonge vrouw haar pasgeboren kind te vondeling leggen bij de kerk. Ze ontdekt dat twee mannen de vondelingen stelen om ze op de adoptiemarkt door te verkopen. Ze probeert met deze groep geschikte adoptieouders te vinden voor haar kind. Twee politievrouwen hebben de bende in het vizier.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Broker trailer en bijzonderheden

De film viel meermaals in de prijzen met name debuterend actrice Ji-eun Lee viel vaak in de prijzen voor haar rol in deze film en acteur Song Kang-ho ontving zelfs de prijs voor beste acteur tijdens Cannes Film Festival.

Trailer van BrokerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Brokerhttps://i1.ytimg.com/vi/PmZZ_N0lzGU/hqdefault.jpg2022-12-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Hirokazu Koreeda is sinds Maborosi (1995) een gevierde regisseur maar sinds La Vérité (The Truth) (2019) en Shoplifters (2018) wordt gezien als horend tot de beste regisseurs van de huidige tijd.
Acteur Song Kang-ho is onder meer bekend van Parasite (2019), A Taxi Driver (2017), Snowpiercer (2013) en Secret Sunshine (2007).

Broker - Bioscopen, Tijden & Tickets

Broker in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs Soo-jin en Lee ze op de hielen…

Productiemaatschappij: Zip Cinema

Cast & Regisseur