compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bumperkleef

Bumperkleef

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Bumperkleef

Bumperkleef filmstill

Bumperkleef filmstill

Delen op facebook
Bumperkleef
Nederlandse première: 31-10-2019
Nederland, 2019, 85 min,
Hans is met zijn gezin onderweg naar zijn ouders. Hij veroorzaakt een verkeersruzie met Ed, een mede weggebruiker, die hen uit wraak begint te achtervolgen.

Bumperkleef trailer en bijzonderheden

De film ging in première op het Nederlands Film Festival op 30 september in de Stadsschouwburg in Utrecht.
Trailer van BumperkleefBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bumperkleefhttps://i1.ytimg.com/vi/ug_Fc6Y4qhI/hqdefault.jpg2019-09-30

Aanloop

Jeroen Spitzenberger, die in de rol van Hans kruipt, is zeker niet nieuw op het witte doek. Zo speelde hij grote rollen in de Nederlandse film klassiekers Alles is liefde (2007) en Mannenharten (2013). Internationaal is hij vooral bekend door zijn rol in De Tweeling (2002). Regisseur, scenarist en meervoudig Gouden Kalf winnaar Lodewijk Crijns heeft eerder al Met Grote Blijdschap (2001) en Alleen maar nette mensen (2012) geregisseerd.

Bumperkleef - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bumperkleef in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg…

Productiemaatschappij: Topkapi Films

Huidige prijsvraag

Nieuws over Bumperkleef