compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Camino

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Camino

Camino filmstill

Camino filmstill

Delen op facebook
Camino
Nederlandse première: 6-6-2019
Nederland, 2019, 85 min,

Zelf-docu over de wandeltocht naar Santiago de Compostella. De wonderschone paden en landschappen maken de reis bijna rasbaar.

Camino trailer

Trailer van CaminoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Caminohttps://i1.ytimg.com/vi/gfFDQoBJZnM/hqdefault.jpg2019-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Camino - Bioscopen, Tijden & Tickets

Camino in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Een heerlijk zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film over de beroemde wandeltocht naar Santiago de Compostella.

Een heerlijk zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film over de beroemde wandeltocht naar Santiago de Compostella. Volkomen in cadans met de voetstappen die gezet worden, neemt Martin je mee over werkelijk wonderschone paden en landschappen en zit je voordat je het weet ‘in het moment’ van de tocht. "Alles in me zei me dat ik het moest doen.” Martin de Vries besluit om zonder noemenswaardige voorbereiding de Camino te gaan lopen, de beroemde pelgrimstocht naar Santiago de Compostella: van Le Puy-en-Velay in midden-Frankrijk naar Noordwest-Spanje, een tocht van 1600 kilometer in bijna zeventig dagen. Tijdens het lopen filmt hij zichzelf, zijn voeten, zijn schaduw, het pad, de velden en de bossen en probeert hij te achterhalen waarom hij dit avontuur is aangegaan. Medewandelaars en overnachtingsplekken komen slechts sporadisch in beeld. Als hij al lopende de camera op zichzelf richt, mijmert De Vries betrekkelijk nuchter over ongemakken en euforische momenten, over het prachtige ochtendlicht en het geluid van de vogels, over zelftwijfel en groeiend vertrouwen. Hij leert ‘in het moment’ te zijn en onderzoekt gaandeweg steeds openhartiger zijn beweegredenen. Een onopgesmukt verslag in het verslavende ritme van de tocht, die de ervaring werkelijk voelbaar maakt.

Productiemaatschappij: Doxy

Cast & Regisseur