compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Cloaca

Cloaca

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeks

drama, filmhuis

Pitch van Cloaca
Cloaca filmstill
Cloaca filmstill
Delen op facebook
Cloaca
Nederlandse première: 23-10-2003
Nederland, 2003, 109 min,
Vier oude studievrienden worden door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. De mannen besluiten uit solidariteitsgevoelens elkaar te helpen, maar de oude vriendschap en vroegere verwachtingen blijken niet bestand tegen de tand des tijds en hun zelfzuchtige ambities.
bijzonderheden over Cloaca
Winnaar van de publieksprijs én Speciale Juryprijs op het Nederlands Film Festival 2003! In 2002 regisseerde Van de Sande Bakhuyzen het succesvolle toneelstuk Cloaca, gebaseerd op een scenario van Maria Goos, bij Het Toneel Speelt. In 2003 bewerkte hij het tot een Telefilm.
Aanloop van Cloaca
Willem van de Sande Bakhuyzen (1957) doorliep de Toneelacademie in Maastricht. Hij vertaalt en regisseert toneelstukken en is regisseur van televisiedrama's als 'Pleidooi' (Nipkov-schijf en Gouden Kalf) en 'Oud Geld' (Nipkov-schijf en Gouden Kalf). Hij regisseerde eerder ook Familie (2001).
Recensies van Cloaca
BioscoopAgenda van Cloaca

Cloaca in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cloaca zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier oude studievrienden worden door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. De oude vriendschap blijkt niet bestand tegen de tand des tijds en hun zelfzuchtige ambities.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen