compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Cloaca

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeks

Pitch van Cloaca

Cloaca filmstill

Cloaca filmstill

Delen op facebook
Cloaca
Nederlandse première: 23-10-2003
Nederland, 2003, 109 min,

Vier oude studievrienden worden door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. De mannen besluiten uit solidariteitsgevoelens elkaar te helpen, maar de oude vriendschap en vroegere verwachtingen blijken niet bestand tegen de tand des tijds en hun zelfzuchtige ambities.

bijzonderheden

Winnaar van de publieksprijs én Speciale Juryprijs op het Nederlands Film Festival 2003! In 2002 regisseerde Van de Sande Bakhuyzen het succesvolle toneelstuk Cloaca, gebaseerd op een scenario van Maria Goos, bij Het Toneel Speelt. In 2003 bewerkte hij het tot een Telefilm.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Willem van de Sande Bakhuyzen (1957) doorliep de Toneelacademie in Maastricht. Hij vertaalt en regisseert toneelstukken en is regisseur van televisiedrama's als 'Pleidooi' (Nipkov-schijf en Gouden Kalf) en 'Oud Geld' (Nipkov-schijf en Gouden Kalf). Hij regisseerde eerder ook Familie (2001).

Recensies van Cloaca

Cloaca - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cloaca in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cloaca zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier oude studievrienden worden door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. De oude vriendschap blijkt niet bestand tegen de tand des tijds en hun zelfzuchtige ambities.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: IDTV Film B.V.