compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski

****0
Waardering: 4/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski

Joanna Kulig (Zula) en Tomasz Kot (Wiktor)

Joanna Kulig (Zula) en Tomasz Kot (Wiktor)

Delen op facebook
Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski
Nederlandse première: 6-12-2018
Frankrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk, 2018, 88 min,

In Cold War raken artistiek leider van een Pools folklore-ensemble Wiktor en zangeres Zula verliefd. We zien hoe hun liefde zich ontwikkelt tegen de achtergrond van de jaren vijftig en zestig in stalinistisch Polen en in het Westen. Met relatietherapeut Karin Dijkman en de van oorsprong Poolse gz-psycholoog Alina Ploszaj een gesprek over wat maakt een langdurige relatie duurzaam.

Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski trailer en bijzonderheden

De film wordt ingeleid door relatietherapeut Karin Dijkman. Zij geeft aan wat er voor nodig is om een langdurige liefdesrelatie ook daadwerkelijk duurzaam te maken. Daarbij komen thema’s ter sprake als aantrekken en afstoten, autonomie en verbondenheid, vrijheid en creativiteit, en hoe moeilijk het wordt als mensen destructief zijn met betrekking tot zichzelf en elkaar. Met haar en met gz-psycholoog Alina Ploszaj, zelf van Poolse afkomst, bespreken we na hoe het de geliefden in ‘Cold War’ vergaat en wat er in hun leven en relatie gebeurt dat de liefde doet opbloeien en in gevaar brengt.

Trailer van Cold War + inleiding en nabespreking Pawel PawlikowskiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowskihttps://i1.ytimg.com/vi/Z-1mMYb4cfw/hqdefault.jpg2018-12-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski in de bioscoop

Wil je Cold War + inleiding en nabespreking Pawel Pawlikowski zien? Koop of huur de film hier:Over een onmogelijk liefdesverhaal in een onmogelijke tijd. Ingeleid en nabesproken door relatietherapeut Karin Dijkman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). In het Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA).

Productiemaatschappij: Apocalypso Pictures, BFI Film Fund, Film4, MK2 Productions, Opus Film, Protagonist Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Cold War + inleiding en nabesp..