compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Con el Viento

Con el Viento

***1/20
Waardering: 3.5/5

Facing the Wind

Voor alle leeftijden

drama, filmhuis

Pitch van Con el Viento
Concha Canal (Pilar) en Monica Garcia (Mónica)
Concha Canal (Pilar) en Monica Garcia (Mónica)
Delen op facebook
Con el Viento
Nederlandse première: 1-8-2019
Argentinië, Frankrijk, Spanje, 2018, 105 min,
Danseres moderne dans Mónica woont in Buenos Aires. Wanneer haar vader op sterven ligt, vliegt ze terug naar Spanje. In haar afgelegen dorp heeft ze enkel haar dans als uitlaatklep voor haar emoties.
trailer en bijzonderheden over Con el Viento
De film is een festival-hit, maar werd niet opgepakt door de reguliere distributeurs, daarom brengt EYE filmmuseum de film alsnog uit in de zomer van 2019.
Aanloop van Con el Viento
Regisseur Meritxell Colell (Barcelona, 1983) maakte een aantal korte films voor Con el viento, wat haar speelfilmdebuut is en werd geprezen om de compacte stilering en het spel van de niet-professionele acteurs en was onder meer te zien op de filmfestivals van Berlijn en Chicago.
BioscoopAgenda van Con el Viento

Con el Viento in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Con el Viento zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Danseres moderne dans Mónica woont in Buenos Aires. Wanneer haar vader op sterven ligt, vliegt ze terug naar Spanje. In haar afgelegen dorp heeft ze enkel haar dans als uitlaatklep voor haar emoties.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Regisseur Meritxell Colells speelfilmdebuut werd geprezen om de compacte stilering en het spel van de niet-professionele acteurs enwas onder meer te zien op de filmfestivals van Berlijn en Chicago.

Danseres Mónica woont al heel lang in Buenos Aires; als haar vader op sterven ligt, vliegt ze gauw naar Spanje. Terug in het afgelegen geboortedorp wordt ze geconfronteerd met het verleden; in de dans vindt ze uitdrukking voor haar gevoelens. Con el viento werd geselecteerd voor de festivals van Berlijn en Chicago, maar was in Nederland nog niet te zien.