compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Con el Viento

***1/20
Waardering: 3.5/5

Facing the Wind

Voor alle leeftijden

Pitch van Con el Viento

Concha Canal (Pilar) en Monica Garcia (Mónica)

Concha Canal (Pilar) en Monica Garcia (Mónica)

Delen op facebook
Con el Viento
Nederlandse première: 1-8-2019
Argentinië, Frankrijk, Spanje, 2018, 105 min,

Danseres moderne dans Mónica woont in Buenos Aires. Wanneer haar vader op sterven ligt, vliegt ze terug naar Spanje. In haar afgelegen dorp heeft ze enkel haar dans als uitlaatklep voor haar emoties.

Con el Viento trailer en bijzonderheden

De film is een festival-hit, maar werd niet opgepakt door de reguliere distributeurs, daarom brengt EYE filmmuseum de film alsnog uit in de zomer van 2019.

Trailer van Con el VientoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Con el Vientohttps://i1.ytimg.com/vi/06YRzPflfXk/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Meritxell Colell (Barcelona, 1983) maakte een aantal korte films voor Con el viento, wat haar speelfilmdebuut is en werd geprezen om de compacte stilering en het spel van de niet-professionele acteurs en was onder meer te zien op de filmfestivals van Berlijn en Chicago.

Con el Viento - Bioscopen, Tijden & Tickets

Con el Viento in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Con el Viento zien? Koop of huur de film hier:Danseres moderne dans Mónica woont in Buenos Aires. Wanneer haar vader op sterven ligt, vliegt ze terug naar Spanje. In haar afgelegen dorp heeft ze enkel haar dans als uitlaatklep voor haar emoties.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Meritxell Colells speelfilmdebuut werd geprezen om de compacte stilering en het spel van de niet-professionele acteurs enwas onder meer te zien op de filmfestivals van Berlijn en Chicago.

Danseres Mónica woont al heel lang in Buenos Aires; als haar vader op sterven ligt, vliegt ze gauw naar Spanje. Terug in het afgelegen geboortedorp wordt ze geconfronteerd met het verleden; in de dans vindt ze uitdrukking voor haar gevoelens. Con el viento werd geselecteerd voor de festivals van Berlijn en Chicago, maar was in Nederland nog niet te zien.

Productiemaatschappij: Habitacion 1520 Producciones, Paraïso Productions, Polar Star Films

Cast & Regisseur