compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Corgi 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Corgi 3D (NL)

Corgi 3D (NL) filmstill

Corgi 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Corgi 3D (NL)
Nederlandse première: 13-2-2019
België, 2019, 85 min,

Rex, de lievelingshond van de Britse koningin, belandt buiten de paleismuren en ontdekt een heel andere wereld van honden, allerlei soorten honden, zelfs honden die met elkaar vechten. Terwijl hij de weg terug naar huis probeert te vinden raakt hij ook verliefd.

Corgi 3D (NL) trailer en bijzonderheden

In de originele internationale versie zijn de stemmen voorzien door o.a. Julie Walters, Jack Whitehall en Colin McFarlane.

Trailer van Corgi 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Corgi 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/d1YrPE9y3ew/hqdefault.jpg2019-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Corgi 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Corgi 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Corgi 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:Rex, de lievelingshond van de Britse koningin, belandt buiten de paleismuren en ontdekt een heel andere wereld van honden, allerlei soorten honden, zelfs honden die met elkaar vechten. Terwijl hij de weg terug naar huis probeert te vinden raakt hij ook verliefd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?
De Nederlandse stemmen voor de film zijn ingesproken door o.a. Buddy Vedder, Bridget Maasland Freek Vonk en Murth Mossel.

Productiemaatschappij: Belga Productions, nWave Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Corgi 3D (NL)