compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Cow

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch

Het dagelijks leven van een melkkoe laat zien dat de dieren niet alleen heel mooi zijn, maar ook veel uitdagingen moeten overwinnen.
Delen op facebook
Cow
Nederlandse première: 6-10-2022
Verenigd Koninkrijk, 2021, 98 min,

Bekijk bij:

Cow trailer en bijzonderheden

Winnaar Beste Documentaire tijdens het Athens International Film Festival 2021.

Trailer van CowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cowhttps://i1.ytimg.com/vi/Pu9fhw5rvlY/hqdefault.jpg2022-10-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Cow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cow zien? Koop of huur de film hier:Het dagelijks leven van een melkkoe laat zien dat de dieren niet alleen heel mooi zijn, maar ook veel uitdagingen moeten overwinnen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een kalf wordt geboren. Voor Luma, een ervaren moeder, is dit routine. Ze likt haar pasgeboren kalf voordat het van haar wordt weggenomen. Het leven van Luma is een aaneenschakeling van inseminatie, baren en gemolken worden. In Cow volgt regisseur Andrea Arnold (Fish TankI, American Honey) het dagelijkse leven van een melkkoe. De camera zit zo dicht op haar huid dat zij de filmmaakster regelmatig omver loopt. Het resultaat is een intiem en puur cinematografisch portret van een individu dat gevangen zit in een kil systeem. Andrea Arnold: “De film is een poging om stil te staan bij koeien. Om zowel de schoonheid als de ellende van hun leven te zien. Niet op een romantische manier, maar op een levensechte manier. Het is een film over de dagelijkse werkelijkheid van een melkkoe en de erkenning van de geweldige dienst die ze ons bewijst.”

Productiemaatschappij: BBC Films, Doc Society, Halcyon Pictures

Cast & Regisseur