compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Crawl

Crawl

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarAngst

actie, horror, thriller

Pitch van Crawl
Kaya Scodelario (Haley Keller)
Kaya Scodelario (Haley Keller)
Delen op facebook
Crawl
Nederlandse première: 11-7-2019
Verenigde Staten, 2019, 87 min,
Florida wordt geteisterd door een grote orkaan, de hulpdiensten sommeren iedereen de plek te verlaten. Een jonge vrouw gaat op zoek naar haar vader, maar die blijkt bekneld te zijn in een kelder waar alligators op hem jagen.
trailer en bijzonderheden over Crawl
Hoewel de film gebaseerd is op een gebeurtenis met alligators tijdens orkaan Florence, zijn kelders vrij uniek in Florida omdat het gebied meestal onder de zeespiegel ligt en een zanderige ondergrond heeft.
Aanloop van Crawl
Alexandre Aja regisseerde eerder Piranha 3D (2010). Hij vestigde zijn naam als horror/actie-regisseur in Frankrijk met de films "Furia" (1999) en Haute Tension (2003) en maakte de overstap naar Hollywood met de cult-film The Hills Have Eyes (2006).
BioscoopAgenda van Crawl

Crawl in de bioscoop

Synopsis distributeur
Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) haar vader te redden van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.
Crawk is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.