compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Crawl

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarAngst

Pitch van Crawl

Kaya Scodelario (Haley Keller)

Kaya Scodelario (Haley Keller)

Delen op facebook
Crawl
Nederlandse première: 11-7-2019
Verenigde Staten, 2019, 87 min,

Florida wordt geteisterd door een grote orkaan, de hulpdiensten sommeren iedereen de plek te verlaten. Een jonge vrouw gaat op zoek naar haar vader, maar die blijkt bekneld te zijn in een kelder waar alligators op hem jagen.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Crawl trailer en bijzonderheden

Hoewel de film gebaseerd is op een gebeurtenis met alligators tijdens orkaan Florence, zijn kelders vrij uniek in Florida omdat het gebied meestal onder de zeespiegel ligt en een zanderige ondergrond heeft.

Trailer van CrawlBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Crawlhttps://i1.ytimg.com/vi/hbPlHjlKVEA/hqdefault.jpg2019-05-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Alexandre Aja regisseerde eerder Piranha 3D (2010). Hij vestigde zijn naam als horror/actie-regisseur in Frankrijk met de films "Furia" (1999) en Haute Tension (2003) en maakte de overstap naar Hollywood met de cult-film The Hills Have Eyes (2006).

Crawl - Bioscopen, Tijden & Tickets

Crawl in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Crawl is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) haar vader te redden van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.
Crawk is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Productiemaatschappij: Paramount Pictures, Raimi Productions

Cast & Regisseur