compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Crazy Rich Asians

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Crazy Rich Asians

Sonoya Mizuno (Araminta Lee)

Sonoya Mizuno (Araminta Lee)

Delen op facebook
Crazy Rich Asians
Nederlandse première: 16-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 120 min,

Rachel Chu vergezelt haar vriend Nick Young naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Het is Rachel eerste bezoek aan Azië, maar ook aan een jet-set-familie. Ze is compleet onvoorbereid en wordt snel mikpunt van allerlei intriges.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Crazy Rich Asians trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het licht satirische roman met dezelfde titel van Kevin Kwan, die in 12 verschillende talen is vertaald.

Trailer van Crazy Rich AsiansBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Crazy Rich Asianshttps://i1.ytimg.com/vi/32KIDdqzcrw/hqdefault.jpg2018-04-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jon M. Chu regisseerde eerder Now You See Me 2. De enorme sterrenensemble figureert veel bekende gezichten zoals Constance Wu ("Fresh Off the Boat"), Gemma Chan ("Humans"), Lisa Lu (2012), Awkwafina (Ocean's 8, "Neighbors 2"), en met Ken Jeong (The Hangover- films) en Michelle Yeoh (Mechanic: Resurrection, Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Crazy Rich Asians - Bioscopen, Tijden & Tickets

Crazy Rich Asians in de bioscoop

Wil je Crazy Rich Asians zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

De in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) vergezelt haar vriend Nick Young (Henry Golding) naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze belandt in allerlei intriges in de Singaporese jet-set.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) wanneer ze haar vriend Nick Young (Henry Golding) vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore.

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) wanneer ze haar vriend Nick Young (Henry Golding) vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nick zijn familie te ontmoeten. Nick heeft echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden, waardoor Rachel geheel onvoorbereid belandt in bijzondere situaties. Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. Haar relatie met Nick maakt Rachel tot een doelwit voor jaloerse jetsetters, maar erger nog... Nick zijn eigen afkeurende moeder (Yeoh). Het wordt snel genoeg duidelijk, dat hoewel geld geen liefde kan kopen, het zeker de zaken ingewikkelder kan maken. Jon M. Chu (‘Now You See Me 2’) regisseerde de eigentijdse romantische komedie Crazy Rich Asians, gebaseerd op de wereldwijd bekende bestseller van Kevin Kwan. De film heeft een internationale sterrencast, geleid door Constance Wu (Fresh Off the Boat), Gemma Chan (Humans), Lisa Lu (2012), Awkwafina (Ocean’s 8, Neighbors 2), en met Ken Jeong (The Hangover- films) en Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery, Crouching Tiger, Hidden Dragon). Het ensemble bestaat tevens uit Henry Golding, die zijn speelfilmdebuut maakt; Sonoya Mizuno (La La Land), Chris Pang (Marco Polo), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), cabaretier Ronny Chieng (The Daily Show), Remi Hii (Marco Polo) en Nico Santos (Superstore).

Productiemaatschappij: Codex, Color Force, SK Global, Special Treats Production Company, VS Service, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Michelle Yeoh

Eleanor Young
Henry Golding

Nick Young
Sonoya Mizuno

Araminta Lee
Constance Wu

Rachel Chu
Ken Jeong

Goh Wye Mun
Jon Chu

Regisseur