compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > De chaque instant

De chaque instant

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

documentaire

Pitch van De chaque instant
De chaque instant filmstill
De chaque instant filmstill
Delen op facebook
De chaque instant
Nederlandse première: 29-11-2018
Frankrijk, 2018, 100 min,
De film volgt nieuwe studenten aan de studie verpleegkunde, van de eerste onhandige handelingen tot de alsmaar technische ingrepen, tegelijk maken ze ook een groei in menselijkheid en bereiden zich voor op grote verantwoordelijkheden. Ambitie en idealisme gaan hand in hand.
trailer en bijzonderheden over De chaque instant
Elk jaar starten ongeveer tienduizenden mensen in Frankrijk met de studie verpleegkunde.
Aanloop van De chaque instant
Regisseur Nicolas Philibert is bekend van prijswinnende documentaires als La Maison de la radio (2013), Être et Avoir (2002) en Le Pays des Sourds (1992).
BioscoopAgenda van De chaque instant

De chaque instant in de bioscoop

Wil je De chaque instant zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De film volgt de jonge mensen die aan de studie verpleegkunde beginnen, van de eerste onhandige handelingen tot de alsmaar technische ingrepen, tegelijk maken ze ook een groei in menselijkheid.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De chaque instant toont de hoogt- en dieptepunten van een leerproces waarin de jonge studenten geconfronteerd worden met lijden, ziekte, gewonde zielen en gewonde lichamen. Een film over ons en onze menselijkheid.

De chaque instant is de nieuwe documentaire van Nicolas Philibert, bekend van de zeer goed bezochte en met prijzen overladen Être et avoir. Elk jaar beginnen tienduizenden jonge mensen aan een studie verpleegkunde. De studenten volgen een intensief en moeilijk parcours, waarbij ze veel kennis opdoen, talrijke technische handelingen leren beheersen en zich voorbereiden op grote verantwoordelijkheden. Ambitie en idealisme gaan hand in hand.