compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

De chaque instant

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van De chaque instant

De chaque instant filmstill

De chaque instant filmstill

Delen op facebook
De chaque instant
Nederlandse première: 29-11-2018
Frankrijk, 2018, 100 min,

De film volgt nieuwe studenten aan de studie verpleegkunde, van de eerste onhandige handelingen tot de alsmaar technische ingrepen, tegelijk maken ze ook een groei in menselijkheid en bereiden zich voor op grote verantwoordelijkheden. Ambitie en idealisme gaan hand in hand.

De chaque instant trailer en bijzonderheden

Elk jaar starten ongeveer tienduizenden mensen in Frankrijk met de studie verpleegkunde.

Trailer van De chaque instantBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De chaque instanthttps://i1.ytimg.com/vi/p3hlvClYoVg/hqdefault.jpg2018-09-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nicolas Philibert is bekend van prijswinnende documentaires als La Maison de la radio (2013), Être et Avoir (2002) en Le Pays des Sourds (1992).

De chaque instant - Bioscopen, Tijden & Tickets

De chaque instant in de bioscoop

Wil je De chaque instant zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De film volgt de jonge mensen die aan de studie verpleegkunde beginnen, van de eerste onhandige handelingen tot de alsmaar technische ingrepen, tegelijk maken ze ook een groei in menselijkheid.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De chaque instant toont de hoogt- en dieptepunten van een leerproces waarin de jonge studenten geconfronteerd worden met lijden, ziekte, gewonde zielen en gewonde lichamen. Een film over ons en onze menselijkheid.

De chaque instant is de nieuwe documentaire van Nicolas Philibert, bekend van de zeer goed bezochte en met prijzen overladen Être et avoir. Elk jaar beginnen tienduizenden jonge mensen aan een studie verpleegkunde. De studenten volgen een intensief en moeilijk parcours, waarbij ze veel kennis opdoen, talrijke technische handelingen leren beheersen en zich voorbereiden op grote verantwoordelijkheden. Ambitie en idealisme gaan hand in hand.

Productiemaatschappij: Archipel 33, Archipel 35

Cast & Regisseur