compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

De vloek van Lughus

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch

In De vloek van Lughus probeert Romy onder uit te komen van de verplichting om met haar broertje Ryan met Halloween langs de deuren te gaan. Het loopt ui op een ruzie en Romy uit een wens, helaas in de buurt van het beeld van Flipje, dat beeld is behekst en laat wensen uitkomen, niet geheel zoals bedoeld. Al spoedig is heel het stadje Tiel middelpunt van een grote chaos en Ryan is zoek.
Delen op facebook
De vloek van Lughus
Nederlandse première: 27-10-2021
Nederland, 2021, 73 min,

Bekijk bij:

videoland

De vloek van Lughus trailer en bijzonderheden

Film komt gelijk in de bioscoop als op streaming.

Trailer van De vloek van LughusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De vloek van Lughushttps://i1.ytimg.com/vi/FJWab1AyyZ4/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De vloek van Lughus - Bioscopen, Tijden & Tickets

De vloek van Lughus in de bioscoop

Wil je De vloek van Lughus zien? Koop of huur de film hier:


videoland

Romy twijfelt of ze dit jaar met Halloween langs de deuren wilt met haar broertje Ryan. Onbedoeld roept ze een wens uit bij een behekst beeld op een plein.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is Halloween! En dat wordt groots gevierd in Tiel. De versierde straten krioelen met enthousiaste kinderen. De veertienjarige Romy en haar vier jaar jongere broertje Ryan zijn er dol op. Het is een traditie dat ze elk jaar samen langs de deuren gaan om snoep op te halen. Maar Romy is gaan twijfelen. Ze is bang dat ze voor schut staat als haar vrienden zien dat ze op haar leeftijd nog met haar jongere broertje langs de deuren gaat. Een poging om haar broerlief subtiel te dumpen en lekker te gaan feesten mislukt. Ryan doorziet haar plan en het loopt uit op een enorme ruzie waarbij Romy naar haar broertje schreeuwt dat ze hem niet meer hoeft te zien. Vanaf dat moment gaat het van kwaad tot erger. Ryan lijkt plots verdwenen . Is hij boos weggelopen of is er wat anders aan de hand? Alles wijst erop dat het beeld van Flipje, midden in de stad, te maken heeft met de plotselinge verdwijning. langzamerhand verandert Tiel in een spookstad waar boze wensen uitgesproken op het Marktplein uit lijken te komen. Romy en haar vrienden moeten alles op alles zetten om de stad weer veilig te maken. En misschien nog wel belangrijker, haar broertje terug te vinden.

Productiemaatschappij: Tram 17 Producties (produced by)