compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Deerskin

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Deerskin

Jean Dujardin (Georges) en Adele Haenel (Denise)

Jean Dujardin (Georges) en Adele Haenel (Denise)

Delen op facebook
Deerskin
Nederlandse première: 19-12-2019
Frankrijk, 2019, 77 min,

De obsessie van een man met zijn designer hertenleer jasje zorgt ervoor dat hij zijn spaargeld opblaast en overgaat in misdaad.

Bekijk bij:

Cinemember

Deerskin trailer en bijzonderheden

Geselecteerd voor regisseurs Fortnight Cannes Film Festival 2019 (open film). De film is genomineerd voor Hollywood Reporter Award, Golden Coconut, Temps Ø People's Choice Award en voor Official Fantàstic Competition.

Trailer van DeerskinBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Deerskinhttps://i1.ytimg.com/vi/LsbTTWsObe8/hqdefault.jpg2019-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Quentin Dupieux je kan hem kennen van 'Le daim' (2019) en van Au poste! (2018). De hoofdpersoon van de film is Jean Dujardin je kan hem kennen van Le retour du héros (2018) en van I Feel Good (2018).

Recensies van Deerskin

Deerskin - Bioscopen, Tijden & Tickets

Deerskin in de bioscoop

Wil je Deerskin zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

In de film Deerskin zorgt de obsessie van een man met zijn designer hertenleer jasje ervoor dat hij zijn spaargeld opblaast en overgaat in misdaad.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt. Met de aanschaf van dit unieke kledingstuk krijgt hij van de vorige eigenaar een kleine camcorder cadeau, waarna Georges zich voor gaat doen als filmmaker. Met hulp van barvrouw Denise, die in haar vrije tijd films monteert, begint hij aan een bizarre missie. Er ontstaat een absurde driehoeksverhouding tussen Georges, Denise en de jas.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Atelier de Production, Garidi Films, Nexus Factory, uFund (in association with), UMédia

Cast & Regisseur