compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Demon Slayer: Mugen Train

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Demon Slayer: Mugen Train

Demon Slayer: Mugen Train filmstill

Demon Slayer: Mugen Train filmstill

Delen op facebook
Demon Slayer: Mugen Train
Nederlandse première: 10-6-2021
Japan, 2020, 117 min,

In Demon Slayer: Mugen Train is Tanjiro Kamado een dolende demonenmoordenaar geworden. Hij zint op wraak na de moord op zijn familie. Samen met zijn kameraden vangt hij een nieuwe missie aan boord van de 'Mugen Train', om de demon te vernietigen.

Demon Slayer: Mugen Train trailer en bijzonderheden

Japans gesproken en Engels ondertitels. Het lukt de film om zowel fans van "Demon Slayer" en van manga te boeien.
Enorme kassasucces ten tijde van de Covid-19-pandemie, brak record na record, terwijl de rest van de filmindustrie aan het worstelen was. Het werd uiteindelijk de best bezochte Japanse film allertijden en best lopende film uit 2020 wereldwijd (bracht al meer dan 450 miljoen dollar op).

Trailer van Demon Slayer: Mugen TrainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Demon Slayer: Mugen Trainhttps://i1.ytimg.com/vi/wJlesBq6xG4/hqdefault.jpg2021-04-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Demon Slayer: Mugen Train - Bioscopen, Tijden & Tickets

Demon Slayer: Mugen Train in de bioscoop

Wil je Demon Slayer: Mugen Train zien? Koop of huur de film hier:Nadat zijn familie op brute wijze was vermoord begint Tanjiro Kamado missie als demonenmoordenaar. Hij begint aan zijn volgende opdracht aan boord van de 'Mugen'-trein.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tanjiro Kamado en zijn vrienden hebben hun training in Butterfly Mansion afgerond en arriveren voor hun volgende missie op de ‘Mugen Train’ waar in korte tijd meer dan 40 mensen zijn verdwenen. Tanjiro, Nezuko en zijn vrienden Zenitsu en Inosuke verenigen hun krachten met de machtigste zwaardvechter van het Demon Slayer Corps, Flame Hashira Kyojuro Rengoku, om de demon aan boord van de “Mugan Train’ die op weg is zijn ondergang, te kunnen verslaan.

Productiemaatschappij: Aniplex, Shueisha, UFO

Cast & Regisseur

Mela Lee

White Haired Guide
Go Shiina

Muziek
Demon Slayer: Mugen Train poster