compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Divino Amor

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeks

Pitch van Divino Amor

Dira Paes (Joana) en Júlio Machado (Danilo)

Dira Paes (Joana) en Júlio Machado (Danilo)

Delen op facebook
Divino Amor
Nederlandse première: 9-1-2020
Brazilië, Chili, Denemarken, Noorwegen, Uruguay, 2019, 100 min,

Joana werkt als notaris bij een scheiding registratie kantoor, maar haar Christelijk geloof drijft haar om de koppels te verzoenen. Om dat te doen overtuigt ze hen om zich aan te sluiten bij 'Divine Love', waar ze samen met haar man lid van is.

Divino Amor trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in Brazilië, 2027. Ook is de film voor 15 awards genomineerd waarvan ze er 5 hebben gewonnen. Zo wonnen ze bij Durban International Film Festival 2019 in Zuid-Afrika de award voor 'Beste Film' en 'Best geregisseerd'.

Trailer van Divino AmorBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Divino Amorhttps://i1.ytimg.com/vi/In49-lz_IpY/hqdefault.jpg2019-11-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Gabriel Mascaro is een filmmaker en visueel artiest uit Recife, Brazilië. Voorheen regisseerde hij al andere (korte) films en documentaires zoals Boi neon (2015).

Dira Paes, die de rol van Joana speelt, is een van de meest bekroonde actrices in de Braziliaanse bioscopen. Ze speelde hiervoor rollen in "Redemoinho" (2016) en "Encantados" (2014).

Divino Amor - Bioscopen, Tijden & Tickets

Divino Amor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Divino Amor zien? Koop of huur de film hier:Joana werkt als notaris bij een scheiding registratie kantoor, maar haar Christelijk geloof drijft haar om de koppels te verzoenen. Om dat te doen overtuigt ze hen om zich aan te sluiten bij 'Divine Love', waar ze samen met haar man lid van is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De derde speelfilm van Gabriel Mascaro (Neon Bull) is een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië.

De derde speelfilm van Gabriel Mascaro (Neon Bull) is een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië. Brazilië in het jaar 2027. Joana, een ambtenaar bij de burgerlijke stand, is verantwoordelijk voor het afhandelen van scheidingszaken. Echter, vanuit haar geloofsovertuiging ziet zij het als haar persoonlijke missie om deze stukgelopen huwelijken juist te redden. Een van de middelen die ze inzet is de geheime, onconventionele groep Divino Amor, een hyperreligieuze club waar alles in het werk wordt gesteld om stellen middels seksuele uitspattingen nader tot elkaar te brengen. Intussen doen de vrome Joana en haar man Danilo er alles aan om zwanger te raken, waarbij geen middelen worden geschuwd. Hun toewijding en gebeden lijken niet te worden gehoord, totdat er een wonder gebeurt.

Productiemaatschappij: Bord Cadre Films, Canal Brasil, Desvia, Film i Väst, Globo Filmes, House on Fire, Jirafa, Malbicho Cine, Mer Film, Snowglobe Films

Cast & Regisseur