compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dream & Deed

Dream & Deed

Voor alle leeftijden

Pitch van Dream & Deed

Delen op facebook
Dream & Deed
Nederlandse première: 22-11-2012
Nederland, 2012, 74 min,
Documentaire over de Nederlandse dichteres en socialist Henriette Roland Holst. De documentaire richt zich op de periode 1891-1927 waarin ze zich ontwikkelde naar idealist en socialist.

Dream & Deed trailer en bijzonderheden

Deze film kwam tot stand nadat er in het Van Goghhuis te Zundert een expositie werd gehouden over Holst: Ron Dirven, directeur van het Van Goghhuis, nodigde producente Digna Sinke en Annette Apon uit om weer over een film na te denken.
Trailer van Dream & DeedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dream & Deedhttps://i1.ytimg.com/vi/N8Il3fVHkiU/hqdefault.jpg2012-11-22

Aanloop

Annette Apon maakte vele films en documentaires, waaronder Giovanni, waar ze in 1983 een speciale vermelding kreeg op het Nederlands Film Festival.

Dream & Deed - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dream & Deed in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dream & Deed zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over de Nederlandse dichteres en socialist Henriette Roland Holst. De documentaire richt zich op de periode 1891-1927 waarin ze zich ontwikkelde naar idealist en socialist.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Mokum Filmdistributie, SNG Film / Studio Nieuwe Gronden

Cast & Regisseur

Nieuws over Dream & Deed