compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Droomland DDR

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Petra Lataster-Czisch reist met haar echtgenoot Peter naar haar geboorteplaats Dessau in voormalig Oost-Duitsland, om een reünie van haar middelbareschoolklas bij te wonen.
Delen op facebook
Droomland DDR
Nederlandse première: 25-3-2004
2003, 90 min,

bijzonderheden

Filmmaakster Petra Lataster-Czisch groeide op in voormalige DDR. Ze woont al meer dan twintig jaar in Nederland. Ze verloor het contact met oude klasgenoten en vrienden uit de DDR. Totdat ze vorig jaar een uitnodiging kreeg voor een reünie van haar Oost-Duitse eindexamenklas uit 1973. Met vier van haar oud-klasgenoten praat Petra openlijk over de middelbareschooltijd en over hun jeugd in de voormalige DDR. Ontroerende herinneringen aan een jeugd in een land waar van alles mis was, maar dat ook een thuis was.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Petra Lataster-Czisch regisseerde ook "Verhalen van een rivier" (1994), "Call it Sleep" (1996) en "De tijd de stroom" (1999).

Droomland DDR - Bioscopen, Tijden & Tickets

Droomland DDR in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Droomland DDR zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Petra Lataster bezoekt klasgenoten uit de vroegere DDR en spreekt met hen over hun verleden en hun reacties op de val van de Muur.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series