compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Ema

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ema

Delen op facebook
Ema
Nederlandse première: 18-6-2020
Chili, 2019, 102 min,

In Ema worstelen danseres Ema en haar man, choreograaf Gastón, met de nasleep van een adoptie die misgaat als hun huishouden uit elkaar valt. Ema probeert met hulp van haar vriendinnen haar zoontje terug te winnen in een wereld die zich half afspeelt in de kleurrijke fantasie van Ema.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Ema trailer en bijzonderheden

Ter voorbereiding op de rol nam Mariana di Girolamo danslessen. Ze volgde ook lessen ballet en pilates om haar houding te verbeteren en haar op een professionele danseres te laten lijken.
De dialogen in de film zijn vaak geïmproviseerd, wat bijdraagt aan de rauwheid van de film en dynamiek van Oma.
De film won best soundtrack vol met ambient-reggaeton voor Nicolas Jaar tijdens het Miami Film Festival 2020.

Trailer van EmaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Emahttps://i1.ytimg.com/vi/qsXhRE0jEhE/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Gael García Bernal is bekend van "Mozart in the Jungle" (2014), Babel (2006) en No (2012). De laatste film werd ook geregisseerd door Pablo Larraín, die eerder ook Gloria Bell (2018), Jackie (2016) en Neruda (2016).

Ema - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ema in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ema zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

Een danseres en een choreograaf worstelen met de nasleep van een adoptie die misgaat als hun huishouden uit elkaar valt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft. Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.
De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film Jackie (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor 3 Oscars. Daarnaast maakte hij een trilogie over de dictatuur van Pinochet (Tony Manero, Post Mortem en No) en de veelgeprezen biopic Neruda, over de gelijknamige dichter.

Productiemaatschappij: FABULA