compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

Ema

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.
Delen op facebook
Ema
Chili, 2019, 102 min,

Ema trailer

Trailer van EmaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Emahttps://i1.ytimg.com/vi/qsXhRE0jEhE/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ema - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ema in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ema zien? Koop of huur de film hier:
Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft. Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.
De Chileense Pablo Larraín werd bekend bij het grote publiek door zijn film Jackie (met Natalie Portman), die genomineerd werd voor 3 Oscars. Daarnaast maakte hij een trilogie over de dictatuur van Pinochet (Tony Manero, Post Mortem en No) en de veelgeprezen biopic Neruda, over de gelijknamige dichter.

Productiemaatschappij: FABULA