compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

En attendant Bojangles

Wachten op Bojangles

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van En attendant Bojangles

Romain Duris (Georges Fouquet) en Virginie Efira (Camille Fouquet)

Romain Duris (Georges Fouquet) en Virginie Efira (Camille Fouquet)

Delen op facebook
En attendant Bojangles
Nederlandse première: 27-1-2022
België, Frankrijk, 2021, 124 min,

In En attendant Bojangles woont de jonge jongen Gary met zijn excentrieke ouders in een Parijse appartement. Thuis lijkt het altijd een feest en pa en ma dansen elke avond op Mr Bojangles. Maar zijn moeder daalt steeds dieper in haar eigen geest. Het is aan Gary en zijn vader om haar te beschermen.

Bekijk bij:

meJane

En attendant Bojangles trailer

Trailer van En attendant BojanglesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film En attendant Bojangleshttps://i1.ytimg.com/vi/2L8wCGihGdw/hqdefault.jpg2021-11-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Régis Roinsard maakte eerder Populaire (2012), Romain Duris speelde ook in die film. Duris is beken van zijn rollen in Nos batailles (2018), The Great Darkened Days (2018), All the Money in the World (2017) en Une nouvelle amie (2014).
Virginie Efira is bekend van de publieksfilms Adieu les cons (2020), Police (2020), Sibyl (2019), Le Grand Bain (2018) en Elle (2016).

En attendant Bojangles - Bioscopen, Tijden & Tickets

En attendant Bojangles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je En attendant Bojangles zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Gary woont met zijn excentrieke ouders in parijs. Elke avond dansen zijn ouders op het nummer Mr Bojangles. Het gaat echter niet zo goed met zijn moeder.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Camille (Virginie Efira) en Georges (Romain Duris) dansen door het leven op hun favoriete nummer Mr Bojangles. Samen met hun zoontje Gary leiden ze een onbezorgd bestaan vol fantasie, feesten en rare huisdieren in hun Parijse appartement. Voor wervelwind Camille is niks te gek en Georges volgt haar uit liefde in alle dromen en wilde plannen. Achter haar stralende verschijning schuilt ook een duistere kant die zich steeds vaker opdringt. Vader en zoon zetten alles op alles om hun wereld intact te houden. Maar als Camille op een dag te ver gaat, lukt het niet langer om de realiteit buiten de deur te houden.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Ciné+ (participation), Cinéaxe (in association with), Curiosa Films, France 2 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Investisseurs Tax Shelter (support), JPG Films, SOF, StudioCanal (co-production), Tax Shelter du Gouvernement Fédéral Belge (support, uFund (in association with), Umedia (co-production)

Cast & Regisseur

Romain Duris

Georges Fouquet
Virginie Efira

Camille Fouquet
Grégory Gadebois

Charles, dit l'Ordure
Christian Ameri

Le fleuriste
Aurélia Petit

L'institutrice