compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts

EOS

Pitch

David Hockney is een immens populaire schilder in Groot-Brittannië. Hij is wereldwijd een sensatie met exposities in onder andere Londen, New York en Parijs en trekt wereldwijd miljoenen bezoekers naar zijn exposities.
Delen op facebook
EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts
2016, 85 min,

EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts trailer en bijzonderheden

Hockney, inmiddels 80 jaar oud, laat niets zien van een tanend verlies van zijn kenmerkende stoutmoedigheid. Met intieme en diepgaande interviews krijg de kijker een onthullende kijk op zijn twee recordbrekende tentoonstellingen in de Royal Academy of Arts in Londen in 2012 en 2016.

Trailer van EOS: David Hockney at the Royal Academy of ArtsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film EOS: David Hockney at the Royal Academy of Artshttps://i1.ytimg.com/vi/WGRjOzQ-S40/hqdefault.jpg2017-09-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts - Bioscopen, Tijden & Tickets

EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je EOS: David Hockney at the Royal Academy of Arts zien? Koop of huur de film hier:David Hockney is een immens populaire schilder in Groot-Brittannië. Hij is wereldwijd een sensatie met exposities in onder andere Londen, New York en Parijs en trekt wereldwijd miljoenen bezoekers naar zijn exposities.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur