compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Extraction

***1/20
Waardering: 3.5/5

Dhaka

Pitch

India. Tyler Rake is een onverschrokken huurling. Hij begint aan de meest dodelijke extractie van zijn carrière wanneer hij wordt ingeschakeld om de ontvoerde zoon van een maffiabaas te bevrijden in Bangladesh.
Delen op facebook
Extraction
Verenigde Staten, 2020, 116 min,

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Extraction trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de 'Ciudad' van scenarioschrijver Joe Russo.
De film heet eigenlijk Dhaka en is het Engels en Hindi opgenomen, voor de internationale markt wordt de film nagesynchroniseerd in het Engels uitgebracht. De film werd opgenomen in de Indiase stad Ahmedabad, waar fans weleens 15 uur hun opwachting deden om een glimp te krijgen van Chris Hemsworth.

Trailer van ExtractionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Extractionhttps://i1.ytimg.com/vi/bkU1TUcXCoo/hqdefault.jpg2020-04-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Sam Hargrave, die bekend is van zijn werk als stuntcoördinator en choreograaf aan Avengers: Endgame (2019), Avengers: Infinity War (2018) en Captain America: Civil War (2016).
Chris Hemsworth is coral bekend als Thor in Thor (2011) en The Avengers (2012), maar hij gooide ook hoge ogen in Rush (2013) en The Huntsman Winter's War (2016).

Extraction - Bioscopen, Tijden & Tickets

Extraction in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Extraction zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Tyler Rake, een onverschrokken huurling, begint aan de meest dodelijke extractie van zijn carrière wanneer hij wordt ingeschakeld om de ontvoerde zoon van een maffiabaas te bevrijden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: AGBO, India Take One Productions (India), T.G.I.M Films, Thematic Entertainment

Cast & Regisseur