compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU

Fall

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fall

Ginny Gardner (Shiloh Hunter)

Ginny Gardner (Shiloh Hunter)

Delen op facebook
Fall
Nederlandse première: 1-9-2022
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2022, 107 min,

In Fall besluiten twee vriendinnen - een met een klimtrauma - voor een stunt een 600 meter hoge oude tv-toren te beklimmen in een desolaat woestijngebied. Eenmaal boven ontdekken ze dat niet meer omlaag kunnen klimmen, dat ze geen telefonisch bereik hebben en dat ze geen proviand bij zich hebben.

Bekijk bij:

Fall trailer en bijzonderheden

In deze film werd voor het eerst gewerkt met een AI-technologie om het vele gevloek in de film te kuisen door de niet alleen de teksten aan te passen, maar ook de mondbewegingen.

Trailer van FallBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fallhttps://i1.ytimg.com/vi/SX8iY59cz-o/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Scott Mann regisseeerde eerder Endangered Species (2021) en Final Score (2018).

Fall - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fall in de bioscoop

Synopsis distributeur

Twee vriendinnen zitten vast op een 600 meter hoge toren. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Als twee vriendinnen voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Productiemaatschappij: CAP, Tea Shop Productions

Cast & Regisseur

Grace Fulton

Becky Connor (as Grace Fulton)
Ginny Gardner

Shiloh Hunter
Scott Mann

Regisseur
Fall poster