compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Fireheart (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Fireheart (NL)

Fireheart (NL) filmstill

Fireheart (NL) filmstill

Delen op facebook
Fireheart (NL)
Nederlandse première: 10-8-2022
Canada, Frankrijk, 2022, 92 min,

In Fireheart droomt de zestienjarige Georgia Nolan droomt ervan om 's werelds allereerste brandweermeisje te worden. Wanneer een brandstichter delen van New York steeds in vlammen doet opgaan en brandweerieden verdwijnen, wordt de gepensioneerde vader van Georgia gevraagd dit te onderzoeken. Georgia wil haar vader helpen en vermomt zich als Joe en wordt brandweerman.

Fireheart (NL) trailer

Trailer van Fireheart (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fireheart (NL)https://i1.ytimg.com/vi/dglA8MjgOTw/hqdefault.jpg2022-08-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fireheart (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fireheart (NL) in de bioscoop

Wil je Fireheart (NL) zien? Koop of huur de film hier:



De 16-jarige Georgia besluit haar vader te helpen een pyromaan — die New York onveilig maakt — te stoppen, ze vermomt zich daarvoor als Joe.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.
De 16-jarige Georgia woont in New York en heeft een grote droom; ze wil als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer werken. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. De vader van Georgia, Shawn, wordt door de burgemeester van New York uit zijn pensioen opgeroepen om het onderzoek naar de verdwijningen te leiden. Wanhopig om haar vader te helpen en haar stad te redden, vermomt Georgia zichzelf als een jonge man genaamd "Joe" en voegt zich bij een groepje buitenbeentjes van de brandweer. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden?

Productiemaatschappij: Anton, Caramel Film (coproduction), Caramel Film (production), Main Journey (production)

Cast & Regisseur