compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Fireheart

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Fireheart

Fireheart filmstill

Fireheart filmstill

Delen op facebook
Fireheart
Nederlandse première: 10-8-2022
Canada, Frankrijk, 2022, 92 min,

In Fireheart droomt de zestienjarige Georgia Nolan droomt ervan om 's werelds allereerste brandweermeisje te worden. Wanneer een brandstichter delen van New York steeds in vlammen doet opgaan en brandweerieden verdwijnen, wordt de gepensioneerde vader van Georgia gevraagd dit te onderzoeken. Georgia wil haar vader helpen en vermomt zich als Joe en wordt brandweerman.

Bekijk bij:

meJane

Fireheart trailer

Trailer van FireheartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Firehearthttps://i1.ytimg.com/vi/dglA8MjgOTw/hqdefault.jpg2022-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fireheart - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fireheart in de bioscoop

Wil je Fireheart zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 16-jarige Georgia besluit haar vader te helpen een pyromaan — die New York onveilig maakt — te stoppen, ze vermomt zich daarvoor als Joe.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.
De 16-jarige Georgia woont in New York en heeft een grote droom; ze wil als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer werken. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. De vader van Georgia, Shawn, wordt door de burgemeester van New York uit zijn pensioen opgeroepen om het onderzoek naar de verdwijningen te leiden. Wanhopig om haar vader te helpen en haar stad te redden, vermomt Georgia zichzelf als een jonge man genaamd "Joe" en voegt zich bij een groepje buitenbeentjes van de brandweer. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden?

Productiemaatschappij: Anton, Caramel Film (coproduction), Caramel Film (production), Main Journey (production)

Cast & Regisseur