compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 14-1 t/m 20-1
Film van de week!
MENU

Frida - Viva la vida

**1/200
Waardering: 2.5/5

Pitch

Frida - Viva La Vida is een fascinerend en inzichtgevend portret van een geniaal kunstenares en een bijzondere vrouw.
Delen op facebook
Frida - Viva la vida
Nederlandse première: 3-6-2021
Italië, 2019, 90 min,

Frida - Viva la vida trailer

Trailer van Frida - Viva la vidaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Frida - Viva la vidahttps://i1.ytimg.com/vi/CXn_1Gy-PNs/hqdefault.jpg2021-01-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Frida - Viva la vida - Bioscopen, Tijden & Tickets

Frida - Viva la vida in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Frida Kahlo (1907-1954), de Mexicaanse kunstenares wist als geen ander haar eigen, overwegend schrijnende levensverhaal te vangen in kleurrijke zelfportretten. Haar werk is intens en weerspiegelt de aanhoudende fysieke pijn die ze had, het verdriet over haar kinderloosheid, haar politieke betrokkenheid en haar liefdesverdriet. Na haar dood werd Frida Kahlo een icoon die honderdduizenden bezoekers trekt naar exposities over de hele wereld. Ze is een fenomeen en inspiratiebron voor boeken, muziek, films en mode. Maar wie was Frida in het echte leven? En hoe kunnen haar schilderijen zoveel energie en levenslust uitstralen, zelfs als ze pijn en lijden afbeelden? De documentaire Frida - Viva La Vida verbeeldt in zes hoofdstukken een reis op zoek naar Frida, midden in het hart van Mexico. Exclusieve interviews, historische documenten, reconstructies en werk van Frida wisselen elkaar af. We krijgen haar meest beroemde zelfportretten te zien (van het schilderij met Diego Rivera uit 1931 tot The Two Fridas 1939, The Broken Column 1944 en The Wounded Deer 1946).

Productiemaatschappij: Ballandi Arts

Cast & Regisseur