compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Geheim Agent Marnie (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Geheim Agent Marnie (NL)

Geheim Agent Marnie (NL) filmstill

Geheim Agent Marnie (NL) filmstill

Delen op facebook
Geheim Agent Marnie (NL)
Nederlandse première: 25-4-2019
België, Duitsland, 2018, 93 min,

Marnie wordt enorm verwend door haar baasje Rosalinde en kent de wereld alleen van de tv. Marnie zelf droomt ervan om geheimagente te worden. De komst van Rosalinde's broer brengt zaken in beweging en uiteindelijk moet zij vertrouwen op de hulp van de neurotische haan Egbert, de laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Geheim Agent Marnie (NL) trailer en bijzonderheden

Losjes gebaseerd op het sprookje 'De Bremer straatmuzikanten' van de gebroeders Grimm.

Trailer van Geheim Agent Marnie (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Geheim Agent Marnie (NL)https://i1.ytimg.com/vi/9RKnN8JvNYc/hqdefault.jpg2019-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Christoph en Wolfgang Lauenstein werkten aan de animatiedeel bij de film The Fall (2006) en regisseerden de film "Louis en de Aliens" (NL) (2018).

Geheim Agent Marnie (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Geheim Agent Marnie (NL) in de bioscoop

Wil je Geheim Agent Marnie (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Marnie wordt enorm verwend door haar baasje Rosalinde en kent de wereld alleen van de tv. Marnie zelf droomt ervan om geheimagente te worden. De komst van Rosalinde's broer brengt zaken in beweging en belanden we in een road movie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend! Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis! Zij weet niet waar ze is en is ten einde raad…Maar gelukkig ontmoet Marnie de neurotische haan Egbert, laffe hond Elvis en de dromerige ezel Anthony.
En pas dán gaat het grootste avontuur van haar leven echt beginnen…. Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.

Productiemaatschappij: Grid Animation (co-production), Lauenstein & Lauenstein (in association with), Philm CGI (co-production), Schubert International Filmproduktions (co-product, Scopas Medien, Scope Pictures (co-production), Seven Pictures (co-production), UFA Fiction (in association with)