compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

The Fall

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Fall

The Fall

The Fall

Delen op facebook
The Fall
Nederlandse première: 1-9-2022
India, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2006, 107 min,

In een ziekenhuis ontmoeten een vijfjarig meisje met een gebroken sleutelbeen en een verlamde stuntman elkaar. Als ze voor hem morfine smokkelt, vertelt hij haar een verhaal over vijf superhelden die wraak willen nemen op een kwade gouverneur. Dan beginnen fictie en werkelijkheid in elkaar over te lopen.

Bekijk bij:

Cinemember

The Fall trailer en bijzonderheden

Openingsfilm van het Amsterdam Fantastic Film Festival 2008.

Trailer van The FallBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Fallhttps://i1.ytimg.com/vi/SX8iY59cz-o/hqdefault.jpg2022-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tarsem Singh maakte eerder The Cell.

Recensies van The Fall

The Fall - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Fall in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Fall zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fantasievolle film van Tarsem Singh over een vijfjarig meisje en een verlamde stuntman, die elkaar ontmoeten in een ziekenhuis. De stuntman vertelt een fantasievol verhaal dat steeds meer werkelijkheid begint te worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee vriendinnen zitten vast op een 600 meter hoge toren. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Als twee vriendinnen voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Productiemaatschappij: Absolute Entertainment (II), Deep Films, Googly Films, Kas Movie Maker, M.I.A. Features, Paradise Group, Radical Media, Roadside Attractions, Summit Entertainment, Tree Top Films Inc.

Cast & Regisseur

Lee Pace

Roy Walker / The Black Bandit
Catinca Untaru

Alexandria / Black Bandit's daughter
Justine Waddell

Evelyn / Princess Evelyn
Leo Bill

Charles Darwin
Sean Gilder

Walt Purdy
Tarsem Singh

Regisseur