compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Gogo

Voor alle leeftijden

Pitch van Gogo

Delen op facebook
Gogo
Nederlandse première: 16-12-2021
Frankrijk, 2020, 84 min,

In Gogo woont de 94-jarige Priscilla Sitieni - bekend als Gogo - in een klein dorpje in Noordwest-Kenia. Ze zit in het laatste jaar van de basisschool en ze heeft zich voorgenomen om haar basisschooldiploma te halen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Gogo trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor beste documentaire tijdens het Shanghai International Film Festival 2020.

Trailer van GogoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gogohttps://i1.ytimg.com/vi/fbotDolXgu0/hqdefault.jpg2021-11-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Pascal Plisson maakte eerder Le grand jour (2015), Sur le chemin de l'école (2013) en Massai - Les guerriers de la pluie (2004).

Gogo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gogo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gogo zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een grootmoeder die in een klein Keniaans dorp woont, maakt op 94-jarige leeftijd haar laatste jaar van de basisschool af.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op 94-jarige leeftijd maakt een grootmoeder in een klein Keniaans dorpje haar laatste jaar van de basisschool af.

Priscilla Sitieni, ook bekend als Gogo, woont in het hart van de Rift Valley, Noordwest-Kenia. Ze is 94 jaar oud en de oudste basisschoolleerling.
Dit schooljaar zal anders zijn dan anders in het dorp. Nu ze in het laatste jaar op de basisschool zit wil Gogo namelijk het doel van haar leven bereiken: haar diploma halen. Aangemoedigd door Myriam, Tracy, haar 54 achterkleinkinderen en de hele school, rijst de vraag: zal deze oudste leerling ook de oudste afgestudeerde worden? In een wereld waarin meisjesonderwijs nog steeds een grote uitdaging is, volgen we deze bijzondere Keniaanse vrouw, die alles op alles zet om haar droom te vervullen, onbegrensd door haar leeftijd.

Productiemaatschappij: Alandra Films (co-production), Darka Movies (co-production), Eady East Prod (co-production), Fondation Sisley D'ornano (support), Handicap International (support), Ladybirds Cinma, Le Pacte (co-production), UNICEF (support), Wild Bunch (co-production)

Cast & Regisseur