compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Good Boys

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Good Boys

Delen op facebook
Good Boys
Nederlandse première: 22-8-2019
Verenigde Staten, 90 min,

Wanneer de 12-jarige Max uitgenodigd wordt voor een feestje, beseft hij dat hij meer levenservaring nodig heeft. Samen met zijn twee vrienden spijbelt hij en belandt in wel heel hachelijke avonturen. Dit alles met het doel te leren kussen voordat het feestje begint. Onderweg leren ze dat het doel de middelen niet altijd heiligt.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Good Boys trailer en bijzonderheden

De film kreeg in de VS een R-keuring vanwege vloeken, sex, geweld, angst-scènes en drugs, in Nederland krijgt de film een 12 als kijkwijzer-score.

Trailer van Good BoysBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Good Boyshttps://i1.ytimg.com/vi/rJOV08pgVTI/hqdefault.jpg2019-03-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Will Forte (die de vader van Max speelt), Jacob Tremblay (die Max speelt) en Keith L. Williams (die Lucas) speelden alle drie in de tv-serie 'The Last Man on Earth' (2015).
Speelfilmdebuut van regisseur Gene Stupnitsky, die eerder aflevering van de Amerikaanse versie van de serie The Office regisseerde.

Good Boys - Bioscopen, Tijden & Tickets

Good Boys in de bioscoop

Synopsis distributeur

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys.

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie
Good Boys. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay, Room, Wonder) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) om de drone van Max zijn vader (Will Forte, The Last Man on Earth) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden (Molly Gordon, Life of the Party en Midori Francis, Ocean’s Eight).

Productiemaatschappij: Good Universe, Point Grey Pictures, Universal Pictures