compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Good Boys > Meningen

Good Boys

***1/20
Waardering: 3.5/5

Meningen over de film Good Boys

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

avontuur, komedie

Keith L. Williams (Lucas), Brady Noon (Thor) en Jacob Tremblay (Max) in Good Boys
Geef ook je mening over Good Boys
Synopsis distributeur
Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys.

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie
Good Boys. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay, Room, Wonder) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) om de drone van Max zijn vader (Will Forte, The Last Man on Earth) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden (Molly Gordon, Life of the Party en Midori Francis, Ocean’s Eight).