compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Goodbye Julia

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

De Noord-Soedanese Mona wordt geteisterd door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in huis te nemen. Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten...
Delen op facebook
Goodbye Julia
Nederlandse première: 18-7-2024
Duitsland, Egypte, Frankrijk, Saoedi Arabië, Soedan, Zweden, 2023, 120 min,

Goodbye Julia trailer

Trailer van Goodbye JuliaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Goodbye Juliahttps://i1.ytimg.com/vi/8vuSpLzGwog/hqdefault.jpg2024-04-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Goodbye Julia - Bioscopen, Tijden & Tickets

Goodbye Julia in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De Noord-Soedanese Mona wordt geteisterd door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in huis te nemen. Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten. De onrust in het land zorgt er echter voor dat ze alsnog oog in oog met haar zonden komt te staan.

Productiemaatschappij: Ambient Light (co-production), ARRI-Programme de Soutien International (participa, Barentsfilm AS (co-production), Canal+ International (support), CineWaves Films (co-production), Cult (co-production), Die Gesellschaft DGS (co-production), Dolce Vita Films (co-production), Film- und Medienstiftung NRW (participation), Gteborg Film Festival Fund (support), Klozium Studios (co-production), L'Aide aux Cinmas du Monde (support), La Rgion le-de-France (participation), MAD Solutions (support), Paris Region (support), Red Sea Film Festival Foundation, Red Star Films (co-production), Red Star Films (Production company), Riverflower (co-production), Station Films, Station Films (produced by)

Cast & Regisseur

Jorge

Priest II (as Father Jorge)
Tabaan

S.P.L.A. Soldier