compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Gorbachev. Heaven

Pitch van Gorbachev. Heaven

Delen op facebook
Gorbachev. Heaven
Letland, 2020, 100 min,

In Gorbachev. Heaven geeft de voormalige USSR-president Michail Gorbatsjov — een van de meest invloedrijke figuren van de vorige eeuw, wiens heerschappij het einde van de Sovjet-Unie inluidde — in een intieme setting een interview waarin hij zijn kijk op Rusland van toen en nu uit een zet.

Gorbachev. Heaven trailer en bijzonderheden

Regisseur Vitaliy Manskiy won met deze film de IDFA Award for Best Directing tijdens het Amsterdam International Documentary Film Festival 2020.

Trailer van Gorbachev. HeavenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gorbachev. Heavenhttps://i1.ytimg.com/vi/MHYNztEofmY/hqdefault.jpg2021-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Vitaliy Manskiy maakte eerder Putin's Witnesses (2018), Rassvet/Zakat. Dalai Lama 14 (2008) en Broadway - Black Sea (2002).

Gorbachev. Heaven - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gorbachev. Heaven in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gorbachev. Heaven zien? Koop of huur de film hier:Een interview met de voormalige USSR-president Michail Gorbatsjov, een van de meest invloedrijke figuren van de vorige eeuw, wiens heerschappij het einde van de Sovjet-Unie inluidde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: arte, Hypermarket Film, Vertov SIA, Vertov Studio

Cast & Regisseur